3/4 hjørne karrusel

3/4 hjørne karrusel
Før musen henover billedet for at zoome
3/4 hjørne karrusel
3/4 hjørne karrusel
DKK 1.025,00
Antal
   På lager
Varenummer: HHK90
3/4 hjørne-karrusel

 • Med 2 stk justerbar trådhylde
 • Kraftig silver trådkvalitet
 • Top og bund monteres
 • Diameter 80 cm
 • Passer til 90x90 cm hjørneskab

 • Andre har også købt
  Friside 704x600mm
  Friside 704x600mm
  DKK 88,00
  Underskabsudtræk 20 cm højre åbning
  Højskabsudtræk Tandem Solo 60 cm
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven