Affaldsskab m. 2 spande

Affaldsskab m. 2 spande
Før musen henover billedet for at zoome
Affaldsskab m. 2 spande
Affaldsskab m. 2 spande
DKK 2.316,00Antal
   På lager
Varenummer: UAUX-300CN0000082_FL
Affaldsskab m. 2 spande og bundskuffe,

 • 1 stk. Blum dobbelt-skuffe H:700 mm
 • Skuffer inkl. fuldudtræk og softclose
 • 2 stk. Affaldsspand stor/lille m. låg
 • Plads til opbevaring nederst
 • Hvidt korpus/skab m. fuld kantning
 • Sargstykker foroven, forrest og bagerst
 • Skabshøjde 704 mm
 • Skabsdybde 580 mm (m. låger 600 mm)
 • Skabet lagerføres

  SE MODELTYPER HER!

  Vi mener at..
  Ergonomisk korrekt affaldsskab, med spande i højde lige under bordpladen. Kan passes ind i de fleste køkkener, og gør sig bedst tæt på vasken. Skabet er udstyret med to gode spande, en stor og en lille med låg, og der er sågar blevet plads forneden til opbevaring af affaldsposer og lign. køkkengrej. Det er selvfølgelig kvalitets-skuffer der bærer op til 30 kg. pr. skuffe, og der er både fuldudtræk og softluk på systemet. Overvej at tilkøbe den fikse fodbetjening, så skabet kan åbnes med snavsede hænder eller favnen fuld af affald.

 • Mest populære
  Andre har også købt
  Skuffeskab
  Skuffeskab
  DKK 2.212,00
  Kolonial skuffeskab 2
  Kolonial skuffeskab 2
  DKK 1.453,00
  Vaskeskab m. 2 skuffer
  Vaskeskab m. 2 skuffer
  DKK 1.541,00
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven