Affaldsstativer

Et robust og holdbart affaldsstativ er et must i ethvert køkken. Herunder finder du det store sortiment af affaldsstativer til brug i køkkenet eller bryggers, som du kan bestille online hos Kitchn. Alle vores affaldsstativer er i god kvalitet og skabt i slidstærke materialer, som kan modstå det daglige slid og mange gentagne bevægelser.
Højde
Sortering

Vælg det rigtige affaldsstativ til dit køkken

Ingen køkkenvask uden et vaskeskab, og intet vaskeskab uden et affaldsstativ. Affaldsstativet kan du nemt skrue på lågen eller indersiden af skabet, så du i underskabet også har plads til rengøringsmidler, opvaskebaljen eller andre nødvendige ting.

Du kan få et skraldestativ til køkkenet med enkelt- eller dobbeltudtræk. Er du en del af en stor familie, kan et affaldsstativ med dobbelt udtræk være den rigtige løsning for jer. Alle affaldsstativer fra Kitchn.dk kan både vendes til højre og venstre, og de har en god dybde, så der er plads til en stor skraldepose.

Affaldsstativer til køkkenet fra Kitchn.dk


Er du interesseret i at få et nyt affaldsstativ til dit køkken eller bryggers? Hos Kitchn.dk finder du et kæmpe sortiment, så du altid har en lang række produkter at vælge imellem. Vi fører kun produkter i de bedste materialer, så du ikke skal gå på kompromis, når du vil skabe det bedste køkken, bryggers eller badeværelse. Og heldigvis er alle affaldsstativer og skraldespande til at betale.

Affaldsstativer til affaldssortering


Hos Kitchn hører vi ofte fra vores kunder, at det er svært at finde en løsning, der giver plads nok til at sortere alle de affaldstyper, som man skal i sin kommune eller ønsker, fordi man er villig til at gøre en indsats for klimaet. Vil du sortere mest muligt, anbefaler vi, at du ser på et system med affaldsspande. Det kunne for eksempel være vores Smart Cube systemer, som er egnede til skuffer. Her får du flere affaldsstativer, så der for eksempel kan blive plads til madaffald, restaffald, plast/metal og glas. Har du ikke plads til det, kan løse affaldsspande ofte klemmes ind bagerst i vaskeskabet, så de er tilgængelige bag din affaldspose til restaffald.

>> Læs også vores guide til affaldssortering her