Afhentning - Lang colli

Afhentning - Lang colli
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 295,00
Antal
   På lager
Afhentning af lang pakke/colli, på en ønsket adresse. Pakke/colli afhentes i gadeplan, forsvarlig emballeret . Prisen er fast, uanset længde. Det er vigtigt at du kontakter os og aftaler en dato for afhentningen.
Andre har også købt
Sokkelben 170-200 mm
Plastbøsning 8 mm til låge
Greb antik med porcelæn 128 mm
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven