Øvrig Bolig Inspiration

Multifunktions rum

Hvorfor ikke kombinere dit kontor med spillerum og hobbyrum?

Denne lækre indretning giver utallige muligheder for at kombinere kontor og hobbyrum. Med et rum som dette kan hele familien opholde sig i samme rum, mens de laver hver deres ting. Det store bord giver plads til at have kontor i den ene ende, og børnene kan tegne og male i den anden ende.

Rummet er indrettet med en skydedøresløsning, som ikke tager plads ud i rummet, og som er lavet ekstra høj for at udnytte lofthøjden. Derudover er der en praktisk skabsvæg med masser af plads til diverse hobbyartikler og opbevaring.

Alle fronter er holdt i mørke farver for at give kontrast i forhold til det lækre lysindfald og lyse vægge. Kombinationen skaber et hyggeligt miljø for både store og små.

Kun fantasien sætter grænser for hvad dine rum kan bruges til og hvilke smarte kombinationer, der kan laves.

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegningerAktivitetsrum Cleveland Sort

Fantastisk indretning af multirum med både traditionelle garderobeskabe samt udnyttelse af skråvægge med skydedøre og garderobeindretning i skunk. Hobbyrummets indretning er optimeret mod at have så meget fri gulvplads som muligt kombineret med masser af opbevaringsplads og integrering af de skrå vægge.

Endevæggen med de traditionelt hængslede låger er udnyttet helt til loft, da der er sat topskabe oven på garderobeskabene. Lågerne på topskabene er montereret med Aventos topbeslag, som tillader fuld udnyttelse af pladsen og nem tilgængelighed. Skydedørsgarderoben ved skråvæggen giver mulighed for at udnytte den dybe skunk, da pladsen bag hylder og indvendige skuffer kan bruges til langtidsopbevaring.

I indretningen er der fundet plads til et arbejdsbord med dybe skuffeelementer under. Bordpladen er en 38 mm kraftig sort laminatbordplade med aluminiumskanter.  Alle fronter er i en sort kraftig melamin med mærkbar træstruktur. Sokler, sprosser og alle skydedørsbeslag er i materet aluminium.

Kunne du tænke dig et smart og anvendeligt hobbyrum som dette?

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegninger af dit nye aktivitetsrumNew York reol i Hvid, Mørk Grå og Støvet Grøn

Fantastisk reol bygget op af standardelementer. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan udnytte 32 cm dybe skabe til at kreere helt nye og unikke møbler. I dette store køkken-alrum er der brugt fronter, som er identiske med køkkenets overskabe, hvorved der bliver en klar designlinje mellem køkken og opholdsrum.

Reolen er bygget op med tre brede skuffesektioner med fuldudtræk og softclose. Derudover er der to tophængslede låger med Aventos beslag, der også giver dæmpede bevægelser. Endeligt er der tre hyldeskabe med almindeligt side-hængslede låger. Hængslerne er med fuldt integreret dæmpning, der giver en meget eksklusiv fornemmelse i den daglige brug.

Farvemæssigt er der arbejdet med en hvid bundfarve på top, bund og sider samt på tre af fronterne. De resterende fem er mørkegrå og støvet grøn. Alt er lakeret med en særdeles slidstærk toplak.

Kunne du tænke dig en smuk opstilling i stuen ligesom denne?

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på dit nye aktivitetsrumKontor landskab

3D grafik by kitchn
Indret dit kontormiljø med skabe fra Kitchn. Skabene fås i mange forskellige størrelser og med mange indretningsmuligheder. Alt fra åbne reolsystemer til skabe og skuffer - og de kan tilpasses ethvert miljø på kontoret.

På dette billede er der brugt halvhøje skabe med fire skydelåger og praktisk indretning, der giver gode muligheder for at opbevare bl.a. ringbind. Mellem de to identiske skabe er der monteret en hylde i god arbejdshøjde til printer. Fronter og sider er holdt i naturligt trælook, hvilket giver et flot modspil til det store, lyse rum. De elegante LED spot i loftet er med til at give rummet et professionelt look samtidig med at det giver et fantastisk arbejdslys.

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på dit nye kontorlandskabSkabe til stuen

3D grafik by kitchn
Hvorfor ikke bruge skabene fra Kitchn i et lille stuemiljø? Let og elegant indretning som fås i mange forskellige modeltyper, der kan tilpasses stilen i dit hjem. Send målene til os og lad os tegne en løsning der passer til din indretning.

Du kan tilpasse skabene til dit rum, så du får præcis det udtryk, du ønsker i din stue eller i dit aktivitetsrum. Skabene laves i flere forskellige materialer og i flere forskellige typer og størrelser. De kan være med skydelåger, almindeligt hængslede låger, tophængslede låger eller skuffer, så du får bedst mulig udnyttelse af pladsen i dit rum.

Kun fantasien sætter grænser for de muligheder, vi kan tilbyde.

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegningerReoler på væggen

3D grafik by kitchn
Hvad med en smuk og lidt tilfældigt placeret samling af reoler på væggen? Skab liv i stuen med reoler fra vores store udvalg, og lad os gerne hjælpe med at tegne netop den løsning der passer på din væg. Det er billigere end du tror.

Der er uendeligt mange muligheder for at kombinere vores reoler og skabe, så du kan skabe din helt egen og unikke løsning. Reolerne kan kombineres i mange forskellige farver og størrelser, og de kan placeres både traditionelt eller tilfældigt på væggen. På denne måde kan du skabe dit helt eget og unikke rum, der giver dig de bedste muligheder i dit hjem.

Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud på nye reoler til dit hjem

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven