Aulum showroom


Grundet Covid-19 virussen er administrationen hos kitchn.dk blevet bedt om at arbejde hjemmefra. Produktion og forsendelse kører fortsat som normalt indtil videre.

Af samme årsag er det heller ikke muligt at besøge vores showroom i Aulum frem til min. 13/04-20, men det ubemandede showroom i valby kan fortsat besøges.

Vi opfordrer til at i henvender jer på mail og ikke pr. telefon, så ringer vi dig gerne op, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.

Adresse & åbningstider - showroomet er lukket

Vævervej 33
7490 Aulum

Skriv til os på info@kitchn.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Værd at vide om vores Aulum showroom

Vi har pt. udstillet tre flotte køkkener, seks badeværelser, et bryggers, en entré samt forskellige skabsløsninger. Vi har også lavet et garderobeafsnit, hvor du kan vurdere både de traditionelle garderobeskabe og de meget populære skydelåger, som fås i flere varianter. Vi har altid prøver af alle lågefronter, greb og bordplader, så du kan se og fornemme kvaliteten.

Vores showroom ligger i umiddelbar forlængelse af vores kontor, fabrik og produktion, som holder til på den samme adresse. Vi har dermed glæde af en stor fleksibilitet, der betyder at vi med kort varsel kan løse specialopgaver. Vi siger sjældent nej til en opgave, og vi har en af de absolut hurtigste leveringstider i branchen på specialopgaver. Standardprodukter producerer vi løbende og lagerfører på samme adresse, hvilket betyder at hele vort grundsortiment kan leveres på ca. 3-5 arbejdsdage.

Vi er ikke en butik, og du kan derfor ikke forvente at kunne afhente varer på vores adresse i Aulum.

Billeder fra udstillingen

5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*