Aulum showroom


Vi holder til i det midtjyske, nærmere betegnet i Aulum, mellem Herning og Holstebro. Her har vi indrettet et showroom i direkte forlængelse af vores kontor og produktion, hvor vi præsenterer et udvalg af vores løsninger til køkken, bad, bryggers og garderobe samt prøver på alle bordplader, låger og greb. Du kan naturligvis også spørge os til råds og få et skarpt tilbud.

Adresse & åbningstider

Vævervej 33
7490 Aulum

Åbent hverdage 8.30-15.30

Kontakt os på 97 43 05 00 eller info@kitchn.dk, hvis du ønsker at besøge vores showroom, så vi er klar til at tage imod dig med friskbrygget kaffe.

Værd at vide om vores Aulum showroom

Vi har pt. udstillet tre flotte køkkener, seks badeværelser, et bryggers, en entré samt forskellige skabsløsninger. Vi har også lavet et garderobeafsnit, hvor du kan vurdere både de traditionelle garderobeskabe og de meget populære skydelåger, som fås i flere varianter. Vi har altid prøver af alle lågefronter, greb og bordplader, så du kan se og fornemme kvaliteten.

Vores showroom ligger i umiddelbar forlængelse af vores kontor, fabrik og produktion, som holder til på den samme adresse. Vi har dermed glæde af en stor fleksibilitet, der betyder at vi med kort varsel kan løse specialopgaver. Vi siger sjældent nej til en opgave, og vi har en af de absolut hurtigste leveringstider i branchen på specialopgaver. Standardprodukter producerer vi løbende og lagerfører på samme adresse, hvilket betyder at hele vort grundsortiment kan leveres på ca. 3-5 arbejdsdage.

Vi er ikke en butik, og du kan derfor ikke forvente at kunne afhente varer på vores adresse i Aulum.

Billeder fra udstillingen