Badeværelsesvaske

Bordplader med integreret vask giver badeværelset et lækkert og fuldendt udseende - samtidigt bliver det lettere at holde bordpladen omkring kummen ren og tør. Badeværelsesvaske føres i mange forskellige længder, materialer og med forskellige former på vaskekummen.

Skal du bruge mere bordplads, kan du tilkøbe bordplader i samme farve og materiale. Disse passer naturligvis også til vores bad-underskabe.

Badvaskene føres i dybderne 350 & 465 mm, og andre dybder laves efter forespørgsel.

Mest populære
LAVA badvask i hvid mat marmor - 82 cm
LAVA badvask i hvid mat marmor - 82 cm
LAVA badvask i hvid mat marmor - 102 cm
LAVA badvask i hvid mat marmor - 102 cm
LAVA badvask i hvid mat marmor - 122 cm
LAVA badvask i hvid mat marmor - 122 cm
LAVA badvask i sort mat marmor - 62 cm
LAVA badvask i sort mat marmor - 62 cm
LAVA badvask i sort mat marmor - 82 cm
LAVA badvask i sort mat marmor - 82 cm
LAVA badvask i sort mat marmor - 102 cm
LAVA badvask i sort mat marmor - 102 cm
LAVA badvask i sort mat marmor - 122 cm
LAVA badvask i sort mat marmor - 122 cm
Porto Pia vask hvid mat - 62 cm
Porto Pia vask hvid mat - 62 cm
Porto Pia vask hvid mat - 82 cm
Porto Pia vask hvid mat - 82 cm
Porto Pia vask hvid mat - 102 cm
Porto Pia vask hvid mat - 102 cm
Porto Pia vask hvid mat - 122 cm
Porto Pia vask hvid mat - 122 cm
LAVA badvask i hvid mat marmor - 62 cm
LAVA badvask i hvid mat marmor - 62 cm

Bordplader med integreret håndvask

En integreret håndvask fuldender det moderne badeværelse og giver det et stilrent udtryk. Det drømmer de fleste af os om, og vælger du at købe din nye badeværelsesvask hos Kitchn.dk, behøver det faktisk ikke være dyrt at få et eksklusivt badeværelse. Her finder du flot og enkelt design til gode priser og med en særdeles god holdbarhed. Et badeværelse er nemlig til for at blive brugt – mange timer om dagen og af alle medlemmer af familien. Derfor skal vasken også kunne holde til lidt af hvert, og den skal være nem at rengøre for snavs, cremer og tandpastarester. Det ved vi godt hos Kitchn.dk.

Tag et kig på vores udvalg af håndvaske her på siden, og kontakt os gerne, hvis du ønsker vejledning eller hjælp til at optegne dit nye badeværelse.

Vælg den rigtige håndvask til dit badeværelse


Mulighederne er mange, når du er på udkig efter en bordplade med integreret vask. Badeværelsets størrelse kan selvfølgelig sætte sine naturlige begrænsninger, men du har stadig et væld af muligheder, hvad angår farve og form.

Vil du prøve noget nyt, kan du overveje en sort håndvask med enten mat eller blank overflade. Det giver et eksklusivt udtryk, og har du eksempelvis et sort køkken, er det oplagt at lade stilen fortsætte ud på badeværelset. Foretrækker du et mere traditionelt baderum, kan du selvfølgelig også vælge en hvid bordplade og håndvask. Det gør helt automatisk badeværelset lyst og luftigt, og du kan stadig lege med udtrykket ved at vælge en vask med bløde former eller en mere skarptskåret variant med skrå forkant.

Fælles for vores badeværelsesvaske er det stilrene design, som gør sig godt i alle danske hjem – både nybyggeriet og det ældre hus. Derudover passer de helstøbte vaske naturligvis til vores underskabe.

Rengøring og vedligehold


Rengøring og vedligehold af en bordplade med indbygget vask er nemt og lige til. På almindelige bordplader og vaske er der revner og fuger som gør rengøringen besværlig og resultatet er ikke altid godt. Med en indbygget vask i bordpladen på badeværeslet er der ikke fuger, revner eller forhøjninger og rengøringen klares nemt og hurtigt og resultatet er altid en flot bordplade. De forskellige materialer har alle det tilfælles at de modstår slid og brug og dermed bliver det stilene og moderne udtryk bevaret i mange år.

Badeværelsesvaske og bordplader i alle materialer


Hos Kitchn.dk fører vi badeværelsesvaske og -bordplader fra anerkendte leverandører som Marbré og Kuma. Det betyder, at vi kan tilbyde bordplader i et væld af kvalitetsmaterialer, som tåler det daglige brug af badeværelset. Vælg eksempelvis mellem marmor, porcelæn, corian og granitex, eller tag et kig på de mere specielle materialer som terrazzo, graphalit og granulon.

Vi tør næsten godt love, at du kan finde en vask, som passer perfekt ind i lige netop dit badeværelse. Flere af vores håndvaske kan også monteres fritstående på en almindelig bordplade.

Bestil bordplade med integreret vask hos Kitchn.dk


Hvad enten du er ved at bygge nyt eller blot ønsker at give det gamle badeværelse en lille opdatering, kan du roligt købe din nye badeværelsesvask hos Kitchn.dk. Vi er stolte af at kunne tilbyde badmøbler og -tilbehør til billige priser og alligevel i topkvalitet.

For at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder tilbyder vi gratis levering i hele Danmark, når du bestiller for mindst 2000 kr., og har du brug for det, kan vi også hjælpe med at arrangere montering af din nye badeværelsesvask. Bestiller du for mindre end minimumsbeløbet, gælder samme services, og fragten er blot 75 kr.

Find din nye bordplade og badeværelsesvask allerede nu.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven