Badeværelse inspiration

Inspiration til dit badeværelse

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse? Hvad enten du er ved at bygge ny bolig eller ønsker at forny den gamle, har badeværelset stor betydning for det samlede udtryk, og det kan være svært at forestille sig det endelige badeværelse blot ved at kigge på billeder af skabe og badmøbler. Derfor har vi her på siden samlet inspiration, hvor du kan se elementerne i rigtige badmiljøer.

På den måde kan du bedre forestille dig, hvor flot og praktisk dit nye badeværelse kan blive, og det behøver ikke koste en formue. Hos Kitchn.dk har vi nemlig skruet ned for prisen og op for kvaliteten.

Madison badeværelse med udskæringer og vitrineskabeBadeværelser i alle udformninger

Hos Kitchn.dk finder du et bredt udvalg af badeværelsesskabe og -møbler i alle størrelser og stilarter. Det betyder, at du kan finde inspiration til det badeværelse, der opfylder dine behov og passer ind i lige netop din bolig.

Er du til landlig stil og romantisk stemning, er en model som Madison et oplagt valg. Udskæringer og pilastre understreger nostalgien, og med hyggelig belysning er det nye badeværelse komplet. Ønsker du omvendt et mere moderne og stringent badeværelse, kan grebsfrit design som Boston være en god mulighed. De rene linjer gør badsættet tidsløst og harmonisk, og med de grebsfri låger gør du et sikkert valg, som passer ind i både det moderne og det klassiske hjem.

Har du brug for bad inspiration til det lille badeværelse, kan du selvfølgelig også finde dette hos Kitchn.dk. Vi fører standard badsæt i flere forskellige bredder, og udvalget af låger og tilbehør er lige så stort som ved vores øvrige badmøbler. Skuffer under vasken er også en populær detalje, som giver fuld udnyttelse af den sparsomme plads.

Grebsfri badeværelse

Ønsker du et moderne og stringent nyt badeværelse, kan et grebsfrit design såsom Boston eller Denver være en god mulighed. De rene front-linjer forenkler badsættet i en tidløs og harmonisk opstilling.

Med grebsfri låger har du gjort et sikkert valg til det moderne hjem eller den klassiske bolig. De grebsfrie modeller findes i flere forskellige hvide udgaver men også i mange trætyper.

Standard badsæt?

Har du bare brug for badeværelse inspiration til en helt simpel bad opstilling i god kvalitet til det lille badeværelse, kan du også finde et stort udvalg af dette hos Kitchn.dk. Vi har standard badsæt fra 60 cm og op til 120 cm bredde, men udvalget af låger og tilbehør er stadig ligeså stort. Lågerne New York og Portland er meget populære i dette segment, men valget er selvfølgelig dit. Skuffer under vasken er en ofte valgt detalje der gør den sparsomme plads under vasken mere overskuelig.

Se de populære standard badsæt lige her

Få en gratis tegning over dit nye badeværelse

Uanset hvor langt du er i processen, tilbyder vi hos Kitchn.dk at udarbejde en gratis tegning med indretningsforslag til dit nye badeværelse. Indretningsforslaget er helt uforpligtende, og du skal blot sende os en kort beskrivelse, et par billeder af badeværelset og gerne cirkamål. Så sørger vores indretningseksperter for at udarbejde en tegning og et helt uforpligtende tilbud på lige netop dit projekt – inden for 24 timer på hverdage. Du kan bruge tegningen som ren inspiration eller lade den danne udgangspunkt for din bestilling hos Kitchn.dk.

Har du brug for mere bad inspiration?

Vi er hver dag i kontakt med mange forskellige kunder. Derfor ved vi også, at behov og smag er forskellige, og selvom du måske ikke har fundet den helt rigtige bad inspiration, så er der stadig hjælp at hente. Vores udvalg af badeværelser er kæmpestort, og kombinationsmulighederne er næsten uendelige. Derfor kan vi i mange tilfælde også opfylde særlige ønsker, og vi kan garanteret lave løsninger, der imødekommer dine behov.

Tøv derfor ikke med at kontakte vores kundeservice. Her står vores erfarne personale klar til at tage en dialog om dine drømme og give dig kyndig vejledning igennem hele processen.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven