Badeværelsesarmatur

Hos Kitchn finder du et lille, men godt udvalg af armaturer til badeværelse.
Alle modeller er VA godkendte.
Mærker
Sortering
Cassøe badarmatur Newform Ergo, Krom
Bad armatur model Newform Ergo, overflade i krom, uden bundventil, kvalitetsarmatur fra Cassøe
På Lager

Armaturer til badeværelse

Hos Kitchn.dk finder du et  udvalg af armaturer til badeværelset.

Hos Kitchn.dk finder du blandingsbatterier til badeværelse fra danske Cassøe, som passer perfekt til det moderne badeværelse.

Cassøe blandingsbatteri til badeværelse


Med et blandingsbatteri fra danske Cassøe på badeværelset får du både kvalitet og elegant design samlet i et produkt. Det tidløse look tilføjer et spændende element til dit badeværelse, samtidig med at det er utrolig praktisk og brugervenligt. Det smarte greb giver mulighed for at åbne for vandet selv med snavsede fingre, uden at armaturet bliver beskidt.

Cassøe armaturet kombinerer rene linjer med runde former, hvilket giver den perfekte kombination til det moderne og elegante. Du kan finde inspiration til din nye badindretning her. Kombinér evt. et Cassøe armaturet med kube-formede lamper i samme flotte overflade ved spejlet for at få det perfekte finish i rummet.

Når du vælger greb til dit badeværelse, så er det en gode ide at vælge vandhane, brusetermostat og lamper i samme overflade/stil for at få en rød tråd i rummet.

Rengøringstip: Tør armaturet af med en fugtig klud – evt. tilsat en smule mild sæbe. Tør efter med en tør klud for at undgå kalkpletter. Eventuelle kalkrander kan fjernes med almindeligt husholdningseddike.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*