Baggang

Indretning af baggang - hvordan?


Når du skal lave en perfekt indretning af din baggang, er der meget du skal tage højde for. Det være sig rør, el installationer, hvidevarer, vinduer og dør placering. Derudover skal du tænke over, hvordan du bruger rummet i dagligdagen, så du kan indrette det bedst muligt efter dine behov.

Tænk over, at en baggang/bryggers ofte bliver brugt meget - og at der skal være plads til både overtøj, vasketøj, installationer, snavsede og våde sko etc. Rummet skal altså indrettes til at kunne tåle den hårde brug, som det ofte bliver udsat for.

1. Mål rummet op

Start med at måle rummet op og tegn en skitse. Når din skitse er klar, kan du placere alle de elementer, du skal tage højde for i din planlægning. Tegn alt i rummet ind - lige fra sitkkontakter og døre til radiatorer, rør og installationer. Jo mere præcis dine mål er, jo nemmere bliver det for dig at planlægge indretningen af rummet.

2. Planlæg

Når du har lavet din skitse med mål, er du klar til at planlægge rummet. Du har de præcise mål for, hvor meget du har plads til, og du ved hvor du skal tage hensyn til rør og installationer.

Har du en eksisterende baggang, du skal renovere, kan du starte med at overveje, hvilke elementer i din nuværende indretning, du kan lide - og hvilke du gerne vil have ændret.

Skal der være plads til vaskemaskine og tørretumbler i baggangen, kan du overveje, om du vil have en vaskesøjle, der fylder minimalt, om du vil have begge maskiner til at stå direkte på gulvet evt. med en bordplade over, eller om du vil have maskinerne løftet op på bundskabe med skuffer, så du får dem op i god arbejdshøjde.

Når du har styr på de faste elementer som vaskeskab, vaskemaskine og tørretumbler, skal du have planlagt, hvor mange skabe og skuffer, du skal bruge i din baggang. Start med at overveje, hvad du bruger skabene til. På denne måde kan du hurtigt finde ud af, om det er mest optimalt med højskabe, overskabe, underskabe eller skuffer - og du kan herefter få de enkelte elementer placeret ud fra, hvordan du helst vil indrette dig i forhold til din hverdag i rummet.

Når du har styr på det grundlæggende, kan du se på, hvilke farver du gerne vil have i bryggerset. Hvilken farve er gulve, vægge og lofter - og hvilke fronter og hvilken bordplade passer sammen med dette, samtidig med at det også passer til dit hjem, dine ønsker og din stil. Her kan du se alle vores fronter og light bordplader.

Tilbehør i skabe og skuffer
Der er et væld af tilbehørsmuligheder til dine skabe og skuffer, når du har styr på, hvordan elementerne skal placeres i rummet. Du kan finde alt fra skuffeindretninger og affaldssystemer til skostativer og vasketøjskurve med fuldudtræk og softclose. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan gøre hverdagen nemmere for dig selv med tilbehør.

Du kan finde hele vores udvalg af tilbehør til skabe og skuffer her: https://www.kitchn.dk/tilbehoer/

3. Tegn

Når du planlægger, hvordan din baggang skal indrettes, så kan det ofte være en fordel at tegne det hele ind, så du får det bedste overblik over, hvordan du kan indrette netop dit rum.

Du kan bruge vores online tegneprogram til at planlægge netop dit rum. Her kan du også tegne alle dine mål og installationer ind, så tegningen bliver helt præcis. Med online tegneprogrammet er det også hurtigt og nemt at skifte enkelte elementer ud på tegningen, hvis du skifter mening eller ønsker ekstra opbevaringsplads.

Når din tegning er færdig, kan du vælge at finde elementerne direkte i webshoppen og bestille det hele selv. Du kan også sende din tegning til vores konsulenter, der gerne sender et samlet link til dig, så du kan bestille hele projektet samlet. Vores konsulenter tjekker naturligvis også projektet efter i sømmene, så du sikrer, at der er taget højde for alt.

Har du brug for hjælp?

Send dine tegninger til os direkte fra tegneprogrammet, eller send mål og ønsker til vores konsulenter på info@kitchn.dk. Vi laver gerne gratis tegninger af din baggang og sender både tegninger og tilbud på dit projekt. Når du er klar til at bestille, sender konsulenterne et bestillingslink til dig, så du kan bestille hele projektet samlet - så tager vi ansvaret for at alt fra tilbuddet kommer med på ordren.

Vi har et stort udvalg af skabe til den perfekte baggang, se nogen af dem lige her i vores inspirationsunivers.KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven