Bagkantlister

Bagkantlister til bordplader.
Tilbydes i forskellige typer.
Leveres i hele stænger.

Bagkantliste aluminium
Bagkantliste aluminium
Bagkantliste børstet stål look
Bagkantliste børstet stål look
bagkantliste aluminium
bagkantliste aluminium
Bagkantliste børstet stål
Bagkantliste børstet stål

Læs mere om bagkantlister

Bagkantlister fra Kitchn lagerføres i både plast, massiv aluminium og massiv træ. Listerne er lavet i kvalitetsmaterialer, og kan monteres på enhver bordplader med silicone eller montagelim. Listerne i vort sortiment kan klippes eller skæres med almindeligt værktøj, og er overfladebehandlede så andet vedligehold en almindeligt rengøring er unødvendigt.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven