Skurelister til køkkenbord

Skurelister til bordplader.
Tilbydes i forskellige materialer.
Leveres altid i hele længder.

Bagkantliste aluminium
Bagkantliste aluminium
Bagkantliste børstet stål look
Bagkantliste børstet stål look
bagkantliste aluminium
bagkantliste aluminium
Bagkantliste børstet stål
Bagkantliste børstet stål

Skurelister til køkkenbordplader

Kært barn har mange navne – og det gælder også skurelister, der desuden er kendt som både bagkantlister og afslutningslister. Selvom det måske ikke er skurelisterne, der fylder mest i planlægningen af nyt køkken, så er skurelisterne et vigtigt element, der giver en flot afslutning mellem bordplade og væg.

Skurelisterne kan være medvirkende til at give dit køkken et flot finish, samtidig med at det gør køkkenet hygiejnisk og rengøringsvenligt. Med en skureliste bliver hullet mellem bordplade og væg forseglet, så der ikke kan komme vand, snavs og madrester ned bag ved bordpladen, hvor det er umuligt at gøre rent.

Alle vores bagkantlister leveres i fuld længde, så du kan tilpasse dem til dit køkken.

Materialevalg på skureliste


Når du skal vælge en skureliste til dit køkken, skal du naturligvis være opmærksom på, hvordan de forskellige materialer passer sammen med dit køkken. Skal du have en skureliste i samme materiale som bordplade, låger, greb, sokkel eller bagvæg?

Valget af materialer er individuelt og kan tilpasses det enkelte køkken. Mange vælger dog at bruge samme materiale som bordplade, bagvæg eller sokkel og greb, da det giver en flot sammenhæng mellem de enkelte elementer i køkkenet.

Hos Kitchn.dk har vi også en skureliste, der passer til dit køkken. Findes den ikke i sortimentet på shoppen, så kontakt os, så vi kan finde en løsning, der passer til dine ønsker.

Montering af skurelister


Skurelister er nemme at montere ved hjælp af silikone eller montagelim. Fordel silikone, eller montagelim på bordpladen og væggen og pres listen på plads. Det tørrer i løbet af ca. 24 timer. Nogen af listerne har endda i forvejen påsat 3M tape til at holde listen på plads mens silicone eller montagelimen tørrer.

Silikonen sikrer mod, at der kommer snavs og vand ind under skurelisten, og derfor er det vigtigt at denne er helt tæt. Brug en sanitetssilikone, da denne er vandtæt samtidig med at den sikrer mod mug og svamp. Sanitetssilikonen er også elastisk, så de enkelte materialer får mulighed for at arbejde i forhold til hinanden.

OBS! Inden du monterer skurelisten i dit køkken, skal du sikre dig, at din bordplade har fået den nødvendige efterbehandling, så hele overfladen er beskyttet.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven