Billige køkkener

Billige køkkener

Der er mange udbydere af køkkener på det danske marked, og der bliver ofte reklameret med meget store rabatter. Spar 30%, 40%, 50% på køkken hvis du køber lige nu og her. Alt sammen for at lokke dig til at beslutte dig i en fart. Men er besparelsen så reel?  Det er den sjældent... Det er vigtigt at du vurderer dit køkkenkøb på hele handlen og ikke blot på rabatten i bunden af tilbuddet, da dit billige køkken ellers hurtigt kan blive dyrt, eller ihvertfald dyrere end det havde behøvet at blive.

Billigt køkken fra Kitchn

Vi tør godt love dig at du kan købe et godt og billigt køkken hos os. Oveni handlen får du 30 års garanti, så kvaliteten er som den skal være. Vi har materialer og stilarter i alle prissegmenter, og set på hele køkkenhandlen klarer vi os godt hver gang. Vi kan ikke give dig kæmpe rabatter, men vores priser er i forvejen sat meget lavt i markedet og på den samlede køkkenhandel giver vi dig gerne en god og afrundet pris, så du til en hver tid føler du har lavet en god handel. FÅ ET GODT TILBUD - SE HVORDAN LIGE HER!

Billig samling og montering af køkken

Hvis du køber køkken hos Kitchn kan du selv vælge hvor meget du selv vil lave. Det er klart at der er penge at spare hvis du selv samler køkkenskabene, og klarer du selv monteringen, kan du spare endnu mere. Hos Kitchn tør vi dog godt love dig at vi også har skarpe priser på netop samling og montage. Vi samarbejder med montører over hele landet, og laver gerne en fast pris på dit projekt, så du ved præcist hvad montagen kommer til at koste. Ønsker du kun at få skabene samlet, bliver de samlet fra fabrik og leveret lige til døren. Samling af et køkkenskab koster fra 175 kr, så her er prisniveauet absolut også til at være med på. Vi tilbyder endvidere en lang række serviceydelser hos kitchn, og disse kan du se meget mere om LIGE HER

Billigt køkken i dansk kvalitet

Et billigt køkken er ikke lig med et dårligt køkken. Alligevel har du måske hørt om nogle, der ikke har fået det drømmekøkken, de havde betalt for, fordi leverandøren lovede mere, end de kunne holde. Sådan gør vi ikke tingene hos Kitchn.dk. Hele vores forretning er bygget op omkring vores egenproduktion i Aulum, Midtjylland, og et tæt samarbejde med vores underleverandører på de få produkter, som vi ikke selv producerer.

Derfor kan vi tilbyde dig billige køkkener i dansk topkvalitet, og som noget særligt tilbyder vi hele 30 års garanti.

Et køkken tilpasset dine behov

Vi har sammensat vores udvalg af elementer og moduler til vores billige køkkener ud fra et pick-and-choose princip. Det betyder, at du kan skræddersy dit billige køkken ud fra dine behov og køkkenets mål. Vi hjælper hver dag en lang række kunder med at realisere deres køkkendrømme, og derfor ved vi også, at hvert rum er forskelligt. Måske har du en række vinduer, der optager den ene af køkkenets vægge, eller en radiator, der fylder i rummet. Uanset hvilke særpræg dit nuværende køkken har, så garanterer vi, at kan sammensætte et billigt køkken, der passer til lige netop dit rum og samtidig opfylder dine ønsker til det nye køkken.

Måske drømmer du om et minimalistisk dansk køkken med grebsfri fronter og skuffer med softclose. Eller hvad med mere romantiske vitrineoverskabe med glaslåger? Skal det billige køkken være ekstra brugervenligt, kan du også vælge højskabe med fuldt udtræk og et smart affaldssystem, der gør det let at sortere affaldet i køkkenet.

Gratis 3D tegning og opmåling af dit køkken

Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige køkkenelementer vil se ud i lige netop dit køkken? Vi udarbejder flotte køkkentegninger over dit nye køkken, og det er ganske gratis – også selvom du ikke ender med at vælge et køkken fra Kitchn.dk. 3D tegningerne viser dit projekt fra alle sider af rummet og giver dig et rigtig godt indtryk af det færdige resultat. Hvis du ønsker ændringer til tegningen, laver vi selvfølgelig det, og efterfølgende kan du nemt og hurtigt bestille et billigt køkken online. Kontakt os på info@kitchn.dk, hvis du kunne tænke dig at se, hvordan dit køkken kan komme til at se ud.

Når du har fået et tilbud på et billigt køkken, sender vi også gerne en professionel køkkenmontør ud for at tjekke mål og vinkler i dit rum. Samtidig får vi noteret, om der er andre forhold i rummet, som vi skal tage højde for. Det kunne for eksempel være afløb, vindueskarme, elinstallationer osv. Opmåling modregnes naturligvis, når du vælger at købe dit billige køkken hos os.

Ekstra services ved køb af køkken hos Kitchn.dk

Når du handler på Kitchn.dk, får du adgang til en bred vifte af serviceydelser, som gør oplevelsen af at købe et billigt køkken endnu bedre. Du får eksempelvis gratis levering, når du bestiller for over 2.000 kr., og passer det dig bedst at få dine varer leveret før kl. 10 eller 12, kan vi også hjælpe med at arrangere dette.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven