PLANO KØKKEN

KUN 12.000,-

Vejledende pris for den viste opstilling eksl. hvidevarer
Et flot og praktisk køkken behøver ikke være dyrt. Med en klassisk hvid melaminlåge som Plano, kantmonterede greb og en laminat bordplade, kan du for billige penge skabe et køkken som egner sig godt til mindre hjem med kombineret køkken, spiseplads og stue i et rum.

Små køkkener som dette kan snildt rumme alle funktioner, og samtidig give dig den plads du har brug for, både til at lave mad og til opbevaring.
I den åbne planløsning, vi viser her, er køkkenet både et vigtigt og centralt element i indretningen. Linjerne i køkkendesignet får køkkenet til at fremstå som et møbel, der passer ind med den øvrige indretning.

Den billige men hårdføre Plano låge i hvid er et praktisk valg i lejligheder som denne, hvor man måske forventer at bo en kort overgang, eller til udlejning.

Grebene er er et 20 cm bredt Trivento greb i børstet stål, som er med til at skabe det minimalistiske køkkendesign.
Bordpladen er en praktisk laminatbordplade i modellen lys beton-look, som kan købes som bordpladestang på webshoppen og monteres på et køkken som dette.

I det lille køkken er der integreret fryse og køleskabe, opvaskemaskine, integreret emhætte i overskab, ovn i underskab med plads til ekstra bageplader, 60 cm kogeplade, et skab med hylde i bunden til gryder, service og skåle, og øverst i skabet er der en skuffe til bestik.
Der er arbejds- og afsætningsplads på begge sider af vasken, og ved siden af kogepladen, så man kan lave mad i køkkenet, også når man er flere på en gang.

De 2 åbne hylder giver mulighed for ekstra opbevaring og et sted hvor man kan udstille sit yndlingsservice, tekande eller andre ting, man holder af at se på. Det er med til at give det hvide køkken et unikt, personligt udtryk.

Hvis du ønsker at se mere om model Plano hvid, finder du modelsiden her »
Kunne du tænke dig at få et flot og funktionelt køkken som dette?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.
Relaterede køkkener
Grå Plano med stilrene push-open
Stor køkkenø med underlimet stålvask
Hvid New York med grå Plano reoler og grå Fenix bordplade
Personligt og charmerende køkken skaber hyggelig stemning i nybyg
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt