BLACK FRIDAY 2019

BLACK WEEK

Vi løfter sløret for vores Black Week tilbud allerede nu, så hvis du drømmer om et nyt køkken, bad eller bryggers i nærmeste fremtid kan du nå at få tegnet og beregnet dit projekt, så du kan bestille i Black Week fra mandag d. 25 november 2019 og til og med fredag d. 29 november 2019, og få 25% rabat på hele ordren.

Du kan også selv handle på webshoppen, til og med d. 1 december 2019. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller i forvejen nedsatte varer.
Du skal blot skrive rabatkoden BW2019 i rabatkode feltet ved bestilling på webshoppen.

Du kan bestille et tilbud via formularen HER, eller sende en mail til info@kitchn.dk, med en plantegning og beskrivelse af dine ønsker til materialer og funktioner.

Vi trækker altid først pengene på dit kort når vi afsender din ordre herfra fabrikken i Aulum, og selv om du skal bestille din ordre i Black Week, kan du vente helt til d. 31/1-2020 med at få leveret din ordre.

Hvis du ønsker at besøge at af vores showrooms kan du finde dem HER.

FIND INSPIRATION:
Køkkeninspiration
Badeværelsesinspiration
Bryggersinspiration

BLACK MONTH

Så skyder vi Black Month i gang - så hvis du drømmer om en ny og lækker garderobe, walk in, bryggersskab eller endda praktisk opbevaring i familiens multirum, så kan du spare 40% både på skydedøre og garderobeindretning.

Du kan selv bestille skydedøre og garderobeindretning på webshoppen, eller du kan få designet og produceret din helt egen løsning med hjælp og vejledning fra vores professionelle køkkenkonsulenter.

Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet skal du blot sende os en mail til info@kitchn.dk med målene på dit rum, bredde og højde, gerne en plantegning og hvilke ønsker du har til din skræddersyet løsning. Hvis du har gjort dig tanker om hvilken indmad du drømmer om, såsom bøjlestænger, udtræk, skuffer eller vasketøjsskurve du ønsker, er det altid nemmere for vores konsulenter at ramme det resultat du drømmer om, hvis du beskriver det i din mail til os.

Tilbuddet er gratis og uforpligtende, du skal dog bestille i november hvis du ønsker at modtage rabatten på 40%. Rabatten er fratrukket prisen på webshoppen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Tilbuddet gælder til og med lørdag d. 30 november 2019. Du er altid meget velkommen til at ringe og få en snak med vores konsulenter på tlf: 97 43 05 00, hvis du har nogle spørgsmål.

Tilmeld dig vores nyhedsmail, så holder vi dig opdateret med vores tilbud og nyheder

Nyhedsbrev Tilmelding
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*