Blandingsbatterier bad

Blandingsbatterier til badeværelse.
Alle modeller er VA godkendte.

Mest populære
Cassøe Newform armatur i krom
Cassøe Newform armatur i krom

Blandingsbatteri til badeværelse

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af blandingsbatterier til badeværelset – både vandhaner og brusetermostater.

Blandingsbatterier bruges stort set hver dag – uanset om det er køkken, bad eller bryggers, og derfor skal de ikke kun være pæne at se på. Blandingsbatterier skal være praktiske og i høj kvalitet, så du får det bedste ud af dit køkken, bad eller bryggers.

Hos Kitchn.dk finder du blandingsbatterier til badeværelse fra både Cassøe og Hansgrohe.

Cassøe blandingsbatteri til badeværelse


Med et blandingsbatteri fra danske Cassøe på badeværelset får du både kvalitet og elegant design samlet i et produkt. Det tidløse look tilføjer et spændende element til dit badeværelse, samtidig med at det er utrolig praktisk og brugervenligt. Det smarte greb giver mulighed for at åbne for vandet selv med snavsede fingre, uden at armaturet bliver beskidt.

Cassøe armaturet kombinerer rene linjer med runde former, hvilket giver den perfekte kombination til det moderne og elegante badeværelse. Kombiner evt. Cassøe armaturet med kube-formede lamper i samme flotte overflade ved spejlet for at få det perfekte finish i rummet.

Hansgrohe blandingsbatterier til badeværelse


Hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af Hansgrohe blandingsbatterier i den absolut bedste kvalitet. Det er tysk design, når det er bedst.

Hansgrohe har altid været på forkant med udviklingen. Tyskeren Hans Grohe startede med at producere bad-løsninger i 1901, hvor det først var ved at blive moderne at have sit eget badeværelse i hjemmet, og siden da har virksomheden været med til at udvikle produkterne til det, de er i dag – elegante, praktiske og vandbesparende.

Når du vælger greb til dit badeværelse, så er det en gode ide at vælge vandhane, brusetermostat og lamper i samme overflade/stil for at få en rød tråd i rummet.

Rengøringstip: Tør armaturet af med en fugtig klud – evt. tilsat en smule mild sæbe. Tør efter med en tør klud for at undgå kalkpletter. Eventuelle kalkrander kan fjernes med almindeligt husholdningseddike.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven