Blandingsbatterier køkken

Blandingsbatterier til køkken og bryggers.
Alle vandhane modeller er VA godkendte.

Cassøe Newform armatur i krom
Cassøe Newform armatur i krom
Cassøe Newform armatur i børstet krom
Cassøe Newform armatur i børstet krom
Cassøe Newform armatur antracit L-tud
Cassøe Newform armatur antracit L-tud
Cassøe Newform armatur krom U-tud
Cassøe Newform armatur krom U-tud
Cassøe Newform armatur børstet krom U-tud
Cassøe Newform armatur børstet krom U-tud
Cassøe Newform armatur antracit U-tud
Cassøe Newform armatur  antracit U-tud

Vandhane til køkken

Vandhanen i køkkenet bruges stort set hver dag, og derfor skal det være både praktisk, pænt og holdbart. Men der er mange overvejelser i valget af vandhane til køkkenet. Skal det være med eller uden udtræksbruser? Hvor højt skal tuden sidde? Skal den monteres på væg eller bord? Og hvilket materiale skal det være i? Derudover skal der også tages højde for design, da det gerne skal passe sammen med både køkkenelementer, greb og vask.

Hos Kitchn.dk finder du kun blandingsbatterier i højeste kvalitet.

Cassøe blandingsbatterier til køkken


Cassøe er et af vore førende mærker inden for blandingsbatterier – til meget konkurrencedygtige priser. Deres sortiment består af de udvalgte produkter fra leverandører i hele verden. Kun det bedste er godt nok hos Cassøe.

Med et Cassøe blandingsbatteri er der fokus på både stil og kvalitet. Du får et lækkert design i enten L- eller U-form og en overflade i enten krom, børstet krom eller antracit. De monteres på bordet eller i vasken og har højt placeret tud (ca. 23,5 cm over bordpladeniveau), så der er plads til selv de store gryder under vandhanen. Skal du iøvrigt have en Quooker i dit køkken, bør du overveje at vælge et design der passer til den ønskede model.

Vandhanerne fra Cassøe kan give dit køkken eller bryggers et flot finish. De er udført i et enkelt design, der gør det muligt at anvende dem i både det moderne, minimalistiske køkken eller i det elegante køkken med runde former.

Alle Cassøe armaturerne er VA- og SINTEF-godkendte. Dette er din garanti for, at hanen er gennemtestet og godkendt og at du kun får leveret varer i højeste kvalitet.

Hansgrohe blandingsbatterier til køkken


Hansgrohe er tysk grundighed i sin bedste form. Du kan finde elegante armaturer med mange muligheder i sortimentet – og der findes også en, der passer til dit køkken eller bryggers. Hansgrohe har produceret kvalitetshaner siden 1901.

TIP! Undgå kalkpletter på dit armatur ved at tørre det af efter brug. Hvis der opstår kalkrande omkring dit blandingsbatteri, kan det fjernes med almindeligt husholdningseddike.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven