Blog

Hos Kitchn.dk vil vi gerne gøre det nemt for dig at handle køkken, bad, bryggers og garderobe online. Uanset om du vil gøre det hele selv, eller om du søger hjælp fra vores konsulenter, så kan du finde inspiration, gode ideer, råd og vejledning her i vores blog.

Du kan også altid kontakte vore konsulenter på info@kitchn.dk eller tlf. 97 43 05 00.

Ved du præcist hvilke elementer du skal bruge, så kig nærmere her.


GENERELT


Inspiration til boligen
Det kan være en udfordring at finde god inspiration til boligen - for hvordan finder du egentlig ud af, hvordan de enkelte stilarter og muligheder passer ind i netop dit hjem? Find vores inspirationsunivers her:
https://www.kitchn.dk/inspiration.a...

Gratis tegning
Det er både nemt og hurtigt at få et gratis indretningsforslag fra Kitchn.dk. Send dine ønsker og mål til vores konsulenter - så svarer de tilbage med gratis tegning og tilbud inden for 24 timer på hverdage. Læs mere her:
https://www.kitchn.dk/gratis-tegnin...

Tegn det selv
Det kan være en stor mundfuld at designe nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe, og derfor kan det være rart at sidde i ro og mag og lege med tegningerne selv. Tegn i vores online tegneprogram og prøv forskellige løsninger, så du finder den bedste for dig:
https://www.kitchn.dk/tegn-dit-eget...

Prisgrupper
Det kan være svært at gennemskue, hvor meget det reelt koster at få nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi samlet en række eksempler i forskellige prisgrupper, så priserne bliver lidt mere gennemsigtige. Læs mere her:
https://www.kitchn.dk/prisgrupper.a...

Komplette løsninger
Fornyelse af hjemmet er noget, der gerne skal holde i mange år. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige indretning og det rigtige design første gang. Find anbefalinger til indretning af både køkken, bad, bryggers og garderobe her:
https://www.kitchn.dk/komplette-loe...

Virtual reality - præsentation af dit projekt
Vi vil gerne lave den bedst mulige præsentation af dit projekt - så du kan se, hvordan dit nye køkken, bad, bryggers eller garderobe kommer til at se ud. Det kan være alt fra fotorealistiske 3D billeder til Virtual reality præsentationer:
https://www.kitchn.dk/virtual-reali...

Skal man klare det hele selv?
Det kan være svært at gennemskue, hvor meget man står med selv, når man køber store ting til boligen på nettet. Her kan du læse mere om, hvor meget Kitchn.dk kan hjælpe dig med i processen.
https://www.kitchn.dk/skal-man-klar...

Gør det selv projekt
Har du gør-det-selv drømme, så står vi ikke i vejen for dine ønsker om at stå med projektet selv - og du kan spare mange penge ved at gøre arbejdet selv. Vi kan levere alt hvad du behøver direkte hjem til dig. Læs mere her
https://www.kitchn.dk/goer-det-selv...

Nyheder 2018
Kitchn.dk har i 2018 gennemgået den største sortimentsændring nogensinde. Læs om alle de nye muligheder og tiltag her.
https://www.kitchn.dk/nyheder-fra-k...

Kundeprojekter
Vi elsker at se vores produkter rundt i de danske hjem. Her finder du en række kundecases, som vi har fået lov til at at dele. Spændende projekter, der er gået fra tegning og tilbud til færdige resultater - tegnet og designet ud fra kundernes ønsker og behov.
https://www.kitchn.dk/kundeprojekte...

Modeltyper
Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af fronter i forskellige udformninger og farver. Se hele udvalget her og find netop den model, der passer bedst til dine ønsker og behov.
https://www.kitchn.dk/modeltyper-la...

Hvid er også en farve
Hos kitchn.dk har de hvide fronter gennem mange år ligget højest på kunderne hitliste. Derfor er udvalget af forskellige hvide fronter også stort.
https://www.kitchn.dk/hvid-er-ogsaa...

Skabe på specialmål
Passer skabene i standardmål ikke til dine mål? Eller passer vores standard-fronter ikke til dine skabe? Hos Kitchn.dk kan vi tilpasse vores korpus og fronter til dine mål. Læs mere om mulighederne her:
https://www.kitchn.dk/skabe-paa-spe...


TIL TOPPEN

KØKKEN


Køkken inspiration
Søger du inspiration til netop dit køkkenprojekt? Vi har samlet en række af vores mest populære designs, som du kan se i rigtige køkkenmiljøer.
https://www.kitchn.dk/koekken-inspi...

Overvejelser ved køkkenrenovering
En køkkenrenovering er en stor beslutning med mange overvejelser. MEN hvilke overvejelser skal man egentlig gøre sig, inden man kaster sig ud i at bestille nyt køkken? Det kigger vi på her.
https://www.kitchn.dk/hvad-koster-e...

Køkkenrenovering Q&A
Der kan hurtigt opstå spørgsmål i forbindelse med køkkenrenovering. Vi har her samlet en række almindelige spørgsmål med tilhørende svar, som du forhåbentlig kan få glæde af.
https://www.kitchn.dk//koekkenrenov...

Hvad koster et køkken på nettet?
Hvad koster et nyt køkken egentlig? Der er næsten lige så mange svar som der er spørgsmål, når det kommer til køkkenpriser, da det afhænger af både størrelsen og kvaliteten af det køkken du skal have en pris på. Læs med her:
https://www.kitchn.dk/hvad-koster-e...

Køkken i forskellige prisgrupper
Det kan være svært at gennemskue, hvor meget køkken man egentlig kan få for pengene. Vi har samlet en række forslag på køkkener i forskellige prisgrupper, der kan give en ide om, hvor meget køkken, du kan få for dine penge.
https://www.kitchn.dk/koekken-i-for...

Byg dit eget køkken
Der kan være mange penge at spare ved at bygge dit køkken op selv - og det er nemmere og hurtigere end du tror. Læs mere her:
https://www.kitchn.dk/byg-dit-eget-...

Lavpriskøkken
Det behøver ikke at være dyrt at få nyt køkken. Med et lavpriskøkken fra Kitchn.dk får du et billigt, dansk køkken med funktionalitet og lækkert design. Læs mere her:
https://www.kitchn.dk/lavpriskoekke...

Renovering af køkkenlåger
Vil du gerne have nyt køkken - men rækker økonomien ikke helt til at skifte hele køkkenet ud endnu? Du kan nå langt ved at renovere eller udskifte dine gamle køkkenlåger. Læs mere her
https://www.kitchn.dk/renovering-af...

Køkkenkøb
Køkkenet er et af de rum, hvor vi bruger absolut mest tid- og derfor skal det også være det helt rigtige køkken, når man skal have nyt. Læs vores guide til køkkenkøb her:
https://www.kitchn.dk/koekkenkoeb.a...

Fritstående køkkener
Et fritstående køkken kræver mere plads - men det giver også både lethed og fleksibilitet til rummet.  
]https://www.kitchn.dk/fritstaaende-...

Køkkenelementer
Hos Kitchn.dk kan du finde alle de elementer, du skal bruge til dit køkken. Læs mere om de mange muligheder her
https://www.kitchn.dk/koekkenelemen...

Skab jeres eget frirum med drømmekøkkenet
Det er lidt med køkkener som med bryllupper og fredagsguf; alle har deres helt personlige drømmeversion. Der kan være mange gode grunde til at bygge jeres eget køkken. Læs med her
https://www.kitchn.dk/skab-jeres-eg...

Valg af bordplade
En af de beslutninger, der vejer meget i et køkkenprojekt, er valg af bordplade. For det første er bordpladen med til at bestemme design og stil på det nye køkken, og samtidig er bordpladen den overflade som er mest udsat. Læs mere om valg af bordplade her:
https://www.kitchn.dk/valg-af-bordp...


Tegn dit eget køkken
Det kan være en stor beslutning at købe nyt køkken, og derfor kan det være en fordel at kunne afprøve flere forskellige løsninger, inden man tager den endelige beslutning. Brug vores online tegneprogram og afprøv dine ideer.
https://www.kitchn.dk/tegn-dit-eget...

Køkkenlåger
Nyt køkken eller bare nye køkkenlåger?Mange drømmer om et helt nyt køkken, men kan det betale sig blot at sætte nye køkkenlåger på de gamle skabe?
https://www.kitchn.dk/koekkenlaager...

Køkkenindretning
Hverdagslivet stiller store krav til køkkenets funktionalitet og holdbarhed. På samme måde har du lov til at stille krav til din køkkenindretning.
https://www.kitchn.dk/koekkenindret...

Køkkenskabe
Når du bestiller køkkenskabe hos Kitchn.dk, får du danskproduceret kvalitet og en enestående garanti med i prisen. Læs mere om vores køkkenskabe her:
https://www.kitchn.dk/koekkenskabe....

Samling og montering af køkkenskabe
Har du hænderne skruet nogenlunde rigtigt på, og har du det rette værktøj, er det ikke det store problem selv at montere køkkenskabe. Læs mere her:
https://www.kitchn.dk/koekkenskabe-...


TIL TOPPEN


BAD


Bad inspiration
Skal du have renoveret dit badeværelse? Find inspiration til dit projekt og få opfyldt dine drømme.
https://www.kitchn.dk/bad-inspirati...

Nye badeværelsesmøbler
Nye badeværelsesmøbler kan gøre underværker for selv et ældre badeværelse - og det behøver ikke være dyrt. Det handler om at finde lige netop det møbel, som passer ind i stilen og alligevel giver badeværelset nyt liv.
https://www.kitchn.dk/badevaerelses...

Hvad koster et nyt badeværelse?
Badeværelset kan hurtigt blive et af de dyreste rum i hjemmet at renovere, da der kan være mange skjulte elementer, der skal tages højde for. Du bestemmer dog i stor grad selv, hvor dyrt det skal blive. Find ideer, tips og tricks her:
https://www.kitchn.dk/hvad-koster-e...

Badsæt i forskellige prisgrupper
Et badsæt findes i mange forskellige former og farver - og derfor også til mange forskellige priser. Se eksempler på badsæt i forskellige prisgrupper her:
https://www.kitchn.dk/bad-i-forskel...

Renovering af badeværelse
Hvis du går og overvejer en renovering af badeværelse helt eller delvist, så er der mange gode fifs, som kan spare dig for en del penge på den lange bane. Læs med her:
https://www.kitchn.dk/renovering-af...

Badeværelsesindretning
Hvordan indrettes badeværelset mest optimalt? Der er uendeligt mange muligheder. Tegn dit nye badeværelse i vores online tegneprogram og se, hvordan det kommer til at se ud. Læs mere om badeværelsesindretning her:
https://www.kitchn.dk/nyt-badevaere...

Samling og montering af badmøbler
Det kan virke som en stor opgave at stå med samling og montering af de nye badmøbler selv. Det er dog en opgave, som de fleste kan klare selv uden problemer. Læs med her:
https://www.kitchn.dk/samling-og-mo...


TIL TOPPEN


BRYGGERS/AKTIVITETSRUM


Bryggers inspiration
Et bryggers skal indrettes både pænt og praktisk, og så skal materialerne kunne tåle dagligdagens hårde slidt. Få inspiration til indretning af bryggers her:
https://www.kitchn.dk/bryggers-insp...

Indretning af baggang/bryggers
Der er mange elementer, man skal tage højde for, når man skal indrette baggang/bryggers. Først og fremmest skal det være praktisk og designet til at holde til hverdagens brug. Læs mere om indretning af baggang her!
https://www.kitchn.dk/baggang.aspx

Inspiration til aktivitetsrum m.m.
Vores produkter er ikke kun til køkken, bad, bryggers og garderobe. De kan bruges i hele hjemmet - og kun fantasien sætter grænser for mulighederne. Få inspiration til aktivitetsrum m.m. her:
https://www.kitchn.dk/aktivitetsrum...

Lækker og funktionel opbevaring
Man kan aldrig få for meget opbevaringsplads - men det kan være en udfordring at finde den helt rigtige opbevaringsløsning . Uanset om det er til børneværelse, gennemgangsrum, kontor el.lign., så kan vi i fællesskab finde en løsning, der passer til dit hjem:
https://www.kitchn.dk/laekker-og-fu...


TIL TOPPEN


GARDEROBE


Garderobe inspiration
Hvordan indretter jeg bedst min garderobe? Skal det være almindelige skabe eller skydelåger? Eller skal det være en åben løsning eller et walk-in closet? Mulighederne er mange. Få inspiration til din garderobe her:
https://www.kitchn.dk/garderobe-ins...

Skydedøre - modeller og farver
Hos Kitchn.dk har vi egen skydedørsproduktion, hvor vi producerer både system 1000 og system 2000. Se hele udvalget af modeller og farver her:
https://www.kitchn.dk/skydedoere-mo...

Skydedørsgarderobe
Hvordan indretter man bedst en skydeørsgarderobe, og hvilke muligheder er der for indretninger og mål? Læs med her og se hvilken indretning, der passer bedst til dit hjem og dine behov.
https://www.kitchn.dk/skydedoers-ga...

Walk in closet
Et Walk-in closet har rigtig mange fordele, og tit har man et værelse eller et pulterrum der står ubrugt hen. Læs mere om walk-in mulighederne her:
https://www.kitchn.dk/walk-in-close...


TIL TOPPEN


KITCHN.DK - hvem er vi?


Din køkkenforhandler på nettet
Køkkenmarkedet er stort, og udvalget er endnu større. Her skiller vi os ud fra mængden ved at arbejde på nettet og spare de fysiske butikker væk. Vi er dog 100% til stede - og hjælper gerne dig igennem dit projekt.
https://www.kitchn.dk/din-koekkenfo...

Dansk kvalitet til skarpe priser
Det behøver ikke koste en formue at renovere boligen. Vi tilbyder danske kvalitetsprodukter fra fabrikken i Aulum - og altid til skarpe priser.
https://www.kitchn.dk/dansk-kvalite...

Profil
Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt - og det har vi gjort online siden 2012. Læs mere om Kitchn.dk og mød vores konsulenter, der altid er klar med en hjælpende hånd:
https://www.kitchn.dk/profil.aspx

Holdbarhed med garanti
Hos Kitchn.dk står vi inde for kvaliteten af vores produkter. Derfor tilbyder vi 30 års garanti på alle skabe, skuffer, låger og hængsler. Læs mere om dine fordele her:
https://www.kitchn.dk/holdbarhed-me...

Showroom Aulum
Hos Kitchn.dk har vi tilknyttet 2 flotte showrooms, hvor du kan se og mærke kvaliteten af vores produkter. På fabrikken i Aulum finder du dette showroom, hvor du også kan mødes med vores konsulenter.
https://www.kitchn.dk/showroom-hos-...

Showroom Valby
I Valby finder du vores ubemandede showroom, hvor du har mulighed for at gå i fred og ro og kigge på produkterne. Ring til vores konsulenter, når du står foran døren i vores åbningstider - eller ring på forhånd og aftal tid.  
https://www.kitchn.dk/showroom-kitc...TIL TOPPEN
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven