Bøjlegreb

Bøjlegreb findes i et væld af udformninger, fra de klassiske over de moderne, de rå, de runde og de kantede. Hos Kitchn finder du altid et bredt udvalg af bøjlegreb, der kan bruges til hele hjemmet. Tjek hulafstand på de enkelte bøjlegreb.
Bredde
Hulafstand
Sortering
Viser 20 ud af 20 produkter

Køb bøjlegreb online

Bøjlegrebet er måske det mest klassiske, der findes, men det er  også et af de mest praktiske. Det findes i et hav af udformninger, der er rigtig utrolig forskellige og passer til meget forskellige udtryk.

Bøjlegreb til skuffer og skabe


Bøjlegreb kan bruges både på skabe og skuffer, og ofte kan de også monteres både lodret og vandret, afhængig af hvilket udtryk, man ønsker at opnå.

Hulsafstand på bøjlegreb


Bøjlegreb findes i forskellige størrelser, og det har betydning, hvis du skal montere grebene på eksisterende låge. Her opnår du langt det bedste resultat ved at vælge nye greb i samme bredde som de gamle.

96 mm / 9,6 cm
128 mm / 12,8 cm
160 mm / 16,0 cm
240 mm / 24 cm
320 mm / 32 cm

Størrelsen er angivet som hulafstanden, altså afstanden fra midten af det ene hul til midten af det andet.

En stor del af vores greb findes i flere bredder, og du kan vælge at montere forskellige bredder på brede og smalle skuffer og skabe, eller du kan vælge at bruge den samme bredde på alle elementer. Det er alene et spørgsmål om smag.

Klassiske bøjlegreb
Vi forhandler helt klassiske bøjlegreb i mat chrom, buede og bløde bøjler.

Moderne bøjlegreb
Vores bøjlegreb s sortiment er ikke kun gamle klassikere. Vi forhandler de populære kantede greb, Kvadro, som findes i sort, hvid og rustfri stål. De er virkelig flotte og markante, og de kommer godt til deres ret i det moderne hjem.

Bøjlegreb i læder
Du finder er t lille udvalg af bøjlegreb med læderdetaljer på håndtaget. Det giver en flot finish og et råt udtryk, som fungerer godt i mange typer hjem.

Brug boreskabelon!


Bøjlegreb er lidt sværere at montere, fordi der skal bores to huller i en låge. Vi anbefaler, at du køber vores boreskabelon, hvis du skal montere greb på mange låger. Det letter processen, og forhåbentlig slipper du for at stå med en skadet låge midt i dit forsøg på at give køkkenet nyt liv.

Brug bøjlegreb på møbler


Vores bøjlegreb kan også anvendes på andre møbler end traditionelle skabe fra køkkenbranchen. Mulighederne ligger frit for.

Billige bøjlegreb


I vores sortiment har vi lagt vægt på også at have et udvalg af billigere bøjlegreb.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*