Bøjleskabe

Hod Kitchn finder du bøjleskabe til garderobe og bryggers. Det er et godt basisskab, som findes i flere bredder, så du kan få det skab, der bedst udfylder den plads, du har til rådighed.

Alle vores bøjleskabe kan leveres med vores mange låger, så du kan opnå lige præcis det udtryk, du ønsker. Du kan også matche skabene med andre skabe i dit hjem, hvis du for eksempel har køkken eller badeværelse fra  Kitchn.
Bredde
Dybde
Højde
Mærker
Sortering

Læs mere om bøjleskabe her

Bøjleskabet er klart at foretrække når tøjet skal op at hænge. Det korte tøj kan hænge i to lag, eller hænges foroven så der bliver plads til evt. To kurve i bunden og et par hylder foroven. Det lange tøj kan hænge fra toppen og kombineres med en hylde i bunden eller en hylde i toppen, så der bliver plads til sko forneden eller måske sommerhatten på den øverste hylde.

Hos Kitchn.dk lagerfører vi bøjleskabene i mange bredder, og du kan endvidere få et bredt udvalg af tilbehør til at indrette skabet til præcis dine behov. Kig i kategorien " Indvendig til skabe" og find det tilbehør der passer dig.

Skabene bliver produceret i Aulum, Danmark og vi yder 30 års garanti på vore produkter.