Bøjlestænger

Et garderobeskab kan indrettes på mange måder, men hvad er et skab uden en bøjlestang? Med en god og solid bøjlestang får du plads til alt overtøjet i entreen, det pæne tøj i soveværelset og børnenes tøj på børneværelserne. En bøjlestang er den nemmeste løsning til at holde tøjet pænt og glat, og når du slipper for tøjbunker på gulvet, er det også meget nemmere at finde det, du leder efter.

Tag et kig på vores udvalg af bøjlestænger her på Kitchn.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til indretning af dit garderobeskab.

Alle garderobestænger leveres med de nødvendige skruer og endebeslag til montering.
Bredde
Sortering

Bøjlestang til garderobeskabet

For nogle år tilbage var stumtjenere, knagerækker og tøjstativer med bøjlestænger et populært valg i de danske hjem, men siden har særligt hyldeskabe og garderobeskabe vundet indpas. Vi ønsker rene linjer og et minimum af forstyrrende elementer – også i entreen. Det er bare nemmere lige at kunne lukke skabslågen ind til børnenes flyverdragter, når gæsterne ringer på døren.

Et godt garderobeskab er nemlig udstyret med meget mere end bare de klassiske hylder. Hos Kitchn.dk fører vi et godt udvalg af solide bøjlestænger, og klikker du dig videre rundt på webshoppen, kan du også finde garderobetilbehør som lågedæmpere og trådkurve.

Fordelen ved en garderobestang er selvfølgelig, at den giver dig mulighed for at opbevare meget tøj på et minimum af plads, og du passer samtidig godt på tøjet. Det er en praktisk form for tøjopbevaring, og du kan endda lave dit eget tøjopbevaringssystem ved at sammensætte bøjlestænger med andet garderobetilbehør i dine skabe. Sæt for eksempel to garderobestænger over hinanden i soveværelsets klædeskab i stedet for at nøjes med én. På den måde undgår du spildplads, og i højskabe kan der sagtens hænge både herreskjorter og kjoler i to højder.

Vælg en bøjlestang til dit garderobeskab. Så har børn og voksne heller ikke nogen undskyldning for ikke at holde hjemmet ryddeligt.


Find den rigtige garderobestang til dit skab


Som du kender det fra vores øvrige produkter, kan du hos Kitchn.dk finde bøjlestænger i flere forskellige mål. Du kan selvfølgelig købe et komplet garderobeskab hos os, men med mål til skabe på 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm og 100 cm. Vores bøjlestænger er beregnet efter, at et garderobeskab har en korpustykkelse på 16 mm. Har dit skab en anden korpustykkelse, kan du evt. købe en bøjlestang, som er lidt for stor og tilpasse den med en nedstryger.

Vores bøjlestænger er typisk lavet i mat stål, som har en særdeles god holdbarhed. Der medfølger desuden beslag i solidt metal, så du hurtigt og nemt kan lave en korrekt montering og have glæde af din bøjlestang i mange år.


Køb bøjlestang til skabet hos Kitchn.dk


Hos Kitchn.dk kan du købe billige bøjlestænger til langt de fleste garderobeskabe. Levering koster bare 39 kr. med GLS og laver du en større bestilling, hvor du køber for mindst 5.000 kr., så leverer vi helt gratis.

Fandt du ikke, hvad du søgte her på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi gør vores bedste for at opfylde vores kunders ønsker, og vi kan ofte hjælpe med at lave specialløsninger – også når det gælder din nye garderobestang. Så mangler du bare bøjlerne.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*