Bordben & Sokkelben

Bordben og Sokkelben til bordplader og skabe.

Tilbydes i forskellige modeller.
Leveres med skruer og beslag.

Mest populære
Sokkelben 170-200 mm
Sokkelben 170-200 mm

Info om sokkelben og bordben

Bordben og sokkelben til bordplader og skabe. Vores bordben fås i forskellige designs og overflader, det samme gør vores sokkelben som kan bruges til både vores køkkenskabe og badskabe alt efter model. Sokkelbenene benyttes hvor der ikke ønskes sokkel mod gulvet eller hvor væggen ikke kan bære badskabets vægt alene. Sokkelben er en let og pæn løsning, vælg den der passer til dit projekt.

Alle ben leveres med relevante skruer og beslag for nem montage.

Sokkelben til bad og køkkenskabe


Sokkelben bruges til de skabselementer, hvor man ikke ønsker fuld sokkel til gulv, eller hvor bagvæggen ikke kan holde elementernes vægt alene. De kan bruges i både køkken- og badmiljøer, hvor de kan give dig det resultat, du ønsker.

Sokkelbenene findes i forskellige højder, og de er justerbare, så du kan sikre, at dine elementer er i vater – det bliver ikke nemmere. Sokkelbenene findes både til skjult montering bag ende- og frontsokler og som synlige sokkelben i flot finish.

Løse bordben


Forudsætningen for et godt bord er gode materialer – både i forhold til ben og bordplade. Med løse bordben i høj kvalitet kan du få præcis den løsning, du søger. Du kan skabe din egen løsning ved at sammensætte de løse elementer til en flot helhed – uanset om det er til køkken, stue eller kontor.

Vores løse bordben findes i størrelserne 710 mm og 870 mm, så du får den bedste højde til netop dit bord. Bordbenene kan ydermere justeres +10 mm.

Metal/stål bordben


Med bordben i metal/stål er du sikret den absolut bedste kvalitet og holdbarhed. De kan bruges i bl.a. køkken og kontor, hvor de giver et super flot finish.

Metal/stål bordben er utrolig nemme at vedligeholde. Vask dem med vand og mild sæbe, og tør dem efter med en ren, tør klud. På denne måde holder du dine bordben pæne i længst tid.

Har du spørgsmål eller en specialopgave, du gerne vil have løst, så kontakt vores kundeservice på info@kitchn.dk eller tlf. 97 43 05 00 – vi hjælper gerne med at finde en løsning til dig.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven