Bordplade stang BP928- Koks beton 4100 mm

Bordplade stang BP928- Koks beton 4100 mm
Før musen henover billedet for at zoome
Bordplade stang BP928- Koks beton 4100 mm
Bordplade stang BP928- Koks beton 4100 mm
DKK 1.017,00
Antal
   På lager
Varenummer: BP928-4100
30 mm laminatbordplade stang i farven Koks beton, grå bundfarve - grå-sorte nister. Laminatbordplader er næste vedligeholdelses fri, og  forholdet mellem pris og kvalitet er i top.

Vi har skarpe priser på et udvalg af vores bordplader som stang varer. Skulle du have ønsket om underlimet vask, andre farver eller anden forarbejdning af forkanten, er du velkommen til at kontakt vores konsulenter, som sidder klar til at hjælpe dig.


 • Farve 928 - lys bundfarve - grå-sorte nister
 • Classic forkant 2xR4
 • Plade længde 4100 mm 
 • Plade dybde 610 mm
 • Plade tykkelse 30 mm
 • Inklusiv 1220 mm kantbånd


  OBS - Bordplader betragtes som ”SPECIALVARER”, og kan ikke returneres. Se evt. vores handelsbetingelser.

  Vi påregner 5-7 dages levering af bordplader.
  HUSK-  der skal være en hjemme til at modtage og hjælpe ved leveringen af bordplader. • Relaterede varer
  Andre har også købt
  bagkantliste aluminium
  Bagkantliste aluminium
  Bagkantliste børstet stål look
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven