Køkkenbordplader

Find din nye køkkenbordplade hos Kitchn. Vi forhandler en bred vifte af bordplader, der er velegnede til både køkken og bryggers. På denne side finder du bordplader til køkken, som du selv kan tilpasse efter egne mål.

Ønsker du en skræddersyet bordplade efter mål med samlinger, udskæringer, underlimet vask osv. så kan det også sagtens lade sig gøre.

Find din nye køkkenbordplade her

Drømmer du om et nyt køkken, eller trænger den gamle bordplade bare til at blive udskiftet? En ny køkkenbordplade kan gøre underværker for selv et ældre køkken og give det nyt liv.

Det er desværre ikke alle de varianter, vi forhandler, der findes online. Hvis du er interesseret i massive træbordplader eller stenbordplader, er du meget velkommen til at kontakte os med dine ønsker på info@kitchn.dk, så finder vi en skarp pris til dig.

Vælg den rigtige bordplade til dit køkken


En køkkenbordplade bliver hver dag udsat for slid og hårdt brug. Ikke bare under madlavningen, men også når børnene laver lektier, når potteplanterne vandes, og når nøglebundtet bliver smidt på bordpladen efter arbejdsdagen. Derfor bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten af din køkkenbordplade.

Hos Kitchn.dk handler du med erfarne køkkenkonsulenter, som gerne hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Der er mange overvejelser i forhold til materiale, vedligehold, kvalitet, hvordan vaskes skal laves og meget, meget andet.

Bordplader i mange materialer


Hos Kitchn.dk kan du selvfølgelig vælge blandt et væld af kvalitetsmaterialer. Ønsker du et tilbud på en køkkenbordplade i et bestemt materiale, er du altid velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk. Vi skal blot vide, hvilken træsort, stentype eller andet materiale, du er interesseret i, samt hvilke mål pladen skal have. Så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud.

Mulighederne er mange, når du ønsker at købe en ny køkkenbordplade, og hos Kitchn.dk er valget dit.

Få inspiration til køkkenbordplader


Har du brug for køkkeninspiration, eller vil du gerne se en tegning af dit fremtidige køkken, kan vi hos Kitchn.dk også være behjælpelige med det. Vi tilbyder at udarbejde et gratis køkkentilbud til dig, der overvejer at bestille et helt nyt køkken. Tilbuddet inkluderer både plantegninger og 3D tegninger, og kunne du tænke dig en virtuel rundtur i køkkenet, kan du også få en gratis 3D video. På den måde kan du nemt og hurtigt se, om køkkenbordpladen og materialerne passer sammen og til selve køkkenet.

Bordplader på mål


Hos Kitchn har vi mulighed for at tilpasse din nye bordplade, så målene passer, når du modtager den, hvis du ikke selv har mod på at tilpasse en standard bordpladestang. Med en specialfremstillet bordplade efter mål får du også en bordplade, som passer perfekt til dit nye eller eksisterende køkken, og du kan vælge mellem en bred vifte af farver og materialer. Kontakt os på info@kitchn.dk med en beskrivelse af dine ønsker, så giver vi et tilbud.

Se mere: Oversigt over specialbordplader

Bestil ny køkkenbordplade hos Kitchn.dk


Det er nemt at købe køkkenbordplader online hos Kitchn.dk. Hvad enten du bestiller en standard bordpladestang eller en bordplade efter mål, får du hurtig levering, og det er altid gratis, når du bestiller for mindst 5.000 kr.

Bemærk at alle bordplader betragtes som specialvarer og derfor ikke kan returneres.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*