Cassøe Newform armatur børstet krom U-tud

Cassøe Newform armatur børstet krom U-tud
Før musen henover billedet for at zoome
Cassøe Newform armatur børstet krom U-tud
Cassøe Newform armatur børstet krom U-tud
DKK 1.404,00
Antal
   På lager
Varenummer: 6342131
Cassøe Newform køkken armatur X-Trend
 • U-Tud
 • Børstet krom
 • Et-grebs armatur
 • Andre har også købt
  Sokkelsæt inkl. en sokkelende 2496 mm
  Hyldebærere 100stk hvid
  Sokkelskuffe
  Sokkelskuffe
  DKK 670,00
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven