Cleveland familie bryggers

Dette hyggelige men praktiske bryggers er både dejligt at komme hjem til, men også et behageligt sted at ordne vasketøjet og de andre dagligdags opgaver.
Cleveland modellen findes i 4 forskellige design -
du kan se mere om de forskellige modeller her.

Tankerne bag indretningen

Præsentabelt og funktionelt bryggers, som både er en fornøjelse at komme hjem til, og som indeholder alle de basale bryggers- og entrefunktioner samlet i et rum.

I indretningen her er ideen at det skal være nemt at komme hjem, stille sko og hænge overtøj i skabe lige ved døren. Det samme ved afgang fra huset, hvor der er mulighed for at sidde ned og tage sko på, på siddepladsen som er lavet af bundskabe med en bordplade på. Siddepladsen kan også anvendes til hyggested eller der kan læses lektier mens en voksen lægger vasketøj sammen. Der er masser af opbevaringsplads til familiens overtøj og fodtøj, så det hurtigt kan hænges eller stilles på plads.

Vaske- og tørremaskinerne er hævet op i højden, så de er nemmere at komme til og giver en mere ergonomisk korrekt arbejdsstilling. I det ene højskab er der monteret en stor vasketøjskurv, som gør det nemt at opbevare vasketøjet i, og samtidig have det gemt af vejen. På modsatte side i underskabet ved døren er der monteret trådkurve, hvor familien kan stille skoene når de kommer ind af døren.

Rummet her er tænkt både som et praktisk bryggers, men også som en præsentabel indgang, hvor der kan modtages gæster, så entrefunktionen er slået sammen med bryggersfunktionen.

Det behøver ikke at være dyrt for at se lækkert ud, her er det vores melamin låge i modellen Cleveland, som har et naturtro look, og tilføjer en varme til det nordiske design. Bordpladen er en lys grå beton look bordplade, som fåes til fordelagtige priser i vores favorit sortiment. Den grå bordplade er nem at holde, laminaten er slidstærk, og tåler den daglige anvendelse i en travl hverdag. Vasken er en praktisk stålvask, lige til at ordne blomster og vaske mudder af børnenes støvler.
Kunne du tænke dig at få et flot og funktionelt bryggers som dette?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.
SKANDINAVISK UDTRYK
De smarte opbevaringsløsninger gør det nemt at holde bryggerset pænt og ryddeligt i en travl hverdag.
PLADS TIL HYGGE
Siddepladsen indbyder til et sted at sidde når der skal tages sko på, eller en snak med den der ligger vasketøj sammen.
SMART OPBEVARING
Indret dine skab med praktiske udtræk som vasketøjskurve og trådkurve.
PRAKTISK BORDPLADE
Laminatbordpladen er både hygiejnisk og nem at rengøre.

Favoritter fra designet

Relaterede køkkener
CLEVELAND NATUR EG MED SORT LAMINATBORDPLADE
KLASSISK OG PRAKTISK OPSTILLINGEN I FAMILIEBOLIGEN
CLEVELAND GRÅ EG MED LYS LAMINATBORDPLADE
LYS INDRETNING MED PLADS TIL FAMILIELIVET
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Modtag inden for 24 timer
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*