PRÆSENTABEL OG PRAKTISK
CLEVELAND BRYGGERS

23.000,-

Vejledende pris for den viste opstilling eksl. hvidevarer
Denne bryggers indretning er et godt bud på, når æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed.

Du kan vælge mellem 4 forskellige modeller i vores Cleveland serie. Se i slideshowet hvor meget lågens farve gør for indretningen.
I nye boliger og boligrenoveringer, ser vi stort fokus på at anvende alle boligens kvadratmeter optimalt. Derfor er dette multifunktionelle bryggers helt ideelt, da du her både får en flot og præsentabel entré, hvor du kan lukke din gæster ind, samt et praktisk bryggers med mange smarte funktioner, som gør en travlt hverdag lidt lettere.

I højskabsvæggen er der integreret vaskemaskine og tørretumbler, hvilket både ser pænt ud og samtidig giver en god arbejdshøjde når man skal betjene maskinerne. Det fungerer særligt godt her i en samlet løsning, hvor der er godt med opbevaringsplads rundt om. Så er det er nemt for husets beboere at hænge overtøjet i skabet. Støvsugeren og rengøringsmidlerne er i kosteskabet, der ligner de andre højskabe, hvor det er nemt at komme til i det daglige.

Bundskabene under vaskmaskinen og tørretumbleren kan kan anvendes til vaskemiddel eller vasketøj, eller det kan være et godt sted for de mindre børn at opbevare fodtøj. Topskabene over maskinerne kan være svære at nå, så det er oplagt at have ekstra overtøj, eller krukker og potter, som ikke skal anvendes ofte.

På den modsatte side er bryggerset indrettet med masser af bordplads, så det er nemt at ordne vasketøjet, før det skal lægges på plads. Vasken er praktisk til rengøring af sko, omplantning af potter og andet mere groft husarbejde. Skabene i bryggerset er et godt sted at sortere affald, som fylder for meget i køkkenet, eksempelvis glas og pap.

Den integrerede bænk giver en god plads til at sidde og tage sko på, samtidig med at den tilfører bryggerset et mere personligt udtryk.

Hvis du ønsker at se mere om model Cleveland hvid, finder du modelsiden her ».
Kunne du tænke dig at få et flot og funktionelt bryggers som dette?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.
Relaterede bryggersløsninger
SITKA HVID GREBSFRIE FRONTER OG SKYDELÅGER
ELEGANT OG FUNKTIONEL INDRETNING I KOMBINERET BRYGGERS/ENTRÉ
PLANO HVID MED MØRK LAMINATBORDPLADE
FLOT INDRETNING MED MODERNE UDTRYK
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt