Eksklusivt Dallas køkken

Køkken alrum med en stor og lækker køkkenø, som giver et åbent og eksklusivt udtryk. I dette køkken er der rigeligt med plads til at alle i familien kan deltage i den daglige madlavning. Køkkenets design med Dallas lågerne, den hvide bordplade og de strømlinede Trendlinegreb, får køkkenet til at virke som en del af indretningen, og gør det behageligt at opholde sig i køkken alrummet.

Tankerne bag indretningen

Moderne skandinavisk design hvor den silkeglatte overflade er markeret med en udfræst ramme under den heldækkende og slidstærke folie. Det store køkkenbord med vask og kogezone er udelukkende bygget op med dybe skuffer i enten 80 eller 40 cm bredde. I flere af de øverste skuffer er der monteret indvendige skuffer med lækker Orga-Line-indretning – såsom bestikindretning og krydderiindsats.

Den integrerede opvaskemaskine har en sammensat front af to skuffefronter, så linjerne forløber ubrudt gennem hele køkkenet. Induktionskogesektionen er placeret på tværs for enden af køkkenbordet, så bordpladsen optimeres.

Højskabssektionen rummer to ovne, en espressomaskine med varmeskuffe og et integreret køle-/fryseskab. Bagerste højskab indeholder et tandem højskabs-udtræk, som giver fantastik overblik over indholdet af skabet, samtidig med at det kan rumme hele 85 kg varer. Der er skabt et reolrum over ovnene og espressomaskinen, som giver lethed til væggen.

Bordpladen er lavet i 20 mm kraftig hvid laminat, hvilket er et yderst prisvenligt og slidstærkt materiale. Den underlimede vask er en hvid Silgranit vask monteret med et moderne armatur.
Kunne du tænke dig at få et flot, moderne køkken som dette?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.
LÆKKER OG FUNKTIONEL KØKKENØ
Her er plads til familien kan være sammen om madlavningen.
KØKKEN ALRUM MED PERSONLIGHED
Giv dit køkken personlighed, og mal en væg i en anden farve
INTEGRER DINE HVIDEVARER
Integrer din kaffemaskine og mikrokombiovn i dine højskabe, så sparer du bordplads.
DANSK KVALITET OG DESIGN
Alle køkkenskabe er produceret på vores fabrik i Jylland.
Relaterede køkkener
PLANO I GRÅ MED TRIVENTO GREB
LÆKKERT FAMILIEKØKKEN MED MASSER AF PLADS
HVID SEBRING MED SORTE GRIBELISTER
Moderne køkken med masser af kant
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*