Design dit eget køkken

Udlev drømmen og design dit eget personlige køkken

Går du med en køkkendesigner i maven - eller vil du bare gerne prøve dig frem med forskellige kombinationer af låger, farver, løsninger og designs? Så har du alletiders mulighed for at designe dit eget køkken helt fra bunden i vores 3D køkken tegneprogram hvor du kan give fantasien og mulighederne frit spil.

Du kan gemme dine projekter således at du kan komme tilbage og justere dem efterhånden som du får nye idéer, eller du kan dele dem med venner og bekendte for at få deres input til dit køkken design.

Når du har designet dit køkken, så er det nemt at bestille hele herligheden i vores webshop, da tegneprogrammet registrerer præcis hvilke moduler og produkter du har brugt. Dermed bruger du kun penge på præcis de ting du har brug for, samtidig med at du får præcis det køkken du selv ønsker og som du selv har designet helt fra bunden. Du kan selvfølgelig også dele din tegning med os, og så hjælper vi dig med resten!

Gå til vores tegneprogram her og design dit drømmekøkken >>

Vil du have hjælp til at designe dit køkken?

Hvis du hellere vil have en af vores erfarne konsulenter til at hjælpe dig med at sammensætte præcis det køkken der opfylder dine ønsker og drømme, så kan du tage et par billeder at dit køkken med f.eks. din mobiltelefon og sende dem til os - så kontakter vi dig og finder den bedste løsning i samarbejde med dig.

Læs mere om muligheder for gratis hjælp til design af køkken her >>

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven