Design dit eget køkken

Udlev drømmen og design dit eget personlige køkken

Går du med en køkkendesigner i maven - eller vil du bare gerne prøve dig frem med forskellige kombinationer af låger, farver, løsninger og designs? Så har du alletiders mulighed for at designe dit eget køkken helt fra bunden i vores 3D køkken tegneprogram hvor du kan give fantasien og mulighederne frit spil.

Du kan gemme dine projekter således at du kan komme tilbage og justere dem efterhånden som du får nye idéer, eller du kan dele dem med venner og bekendte for at få deres input til dit køkken design.

Når du har designet dit køkken, så er det nemt at bestille hele herligheden i vores webshop, da tegneprogrammet registrerer præcis hvilke moduler og produkter du har brugt. Dermed bruger du kun penge på præcis de ting du har brug for, samtidig med at du får præcis det køkken du selv ønsker og som du selv har designet helt fra bunden. Du kan selvfølgelig også dele din tegning med os, og så hjælper vi dig med resten!

Gå til vores tegneprogram her og design dit drømmekøkken >>

Vil du have hjælp til at designe dit køkken?

Hvis du hellere vil have en af vores erfarne konsulenter til at hjælpe dig med at sammensætte præcis det køkken der opfylder dine ønsker og drømme, så kan du tage et par billeder at dit køkken med f.eks. din mobiltelefon og sende dem til os - så kontakter vi dig og finder den bedste løsning i samarbejde med dig.

Læs mere om muligheder for gratis hjælp til design af køkken her >>

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven