Din køkkenforhandler på nettet

køkkenforhandler på nettet

Køkkenmarkedet er stort, og udvalget er endnu større. Det kan være svært som forbruger at navigere rundt i alle køkkenmærker og ligeså svært at finde rundt i det enormt store udvalg af køkkenbutikker og hvor de har placeret sig rent fysisk. Her har vi hos Kitchn.dk retænkt måden at handle køkken på, så du som forbruger sparer både tid og penge kontra de konventionelle køkkenforhandlere.

Vi har ikke store forkromede udstillinger der skal forrentes. I stedet for har vi, mener vi, branchens bedste billedmateriale hvor du kan se et meget stort udsnit af vores brede sortiment, og samtidig kan danne dig et indtryk af den måde hvorpå vi indretter køkken, bad, bryggers og garderobe løsninger på. Skulle der være en bestemt opstilling eller produkttype du mangler inspiration af, så kontakt os, og vi kan med garanti hjælpe dig med foto.

Køkkenforhandler på vej - kom på besøg

Selvom vi gør os bedst på nettet betyder det ikke, at vi ikke er nærværende. Når du har gjort dig tanker om et projekt, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på mail, telefon eller chat. Vi rådgiver og vejleder dig i dit køkken, bad eller garderobekøb og guider dig i den rigtige retning. Vi sidder klar med mange års erfaring, og vi er klar til at behandle din opgave eller forespørgsel. Vi vender iøvrigt altid tilbage med tegninger og tilbud i løbet af max. 24 timer på hverdage, så du ikke skal vente på at komme videre i dine overvejelser.

Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os på vores fabrik og showroom på Vævervej 33 i Aulum. Selvom vi ikke er en traditionel køkkenforhandler, kan vi fremvise alle vores lågeprøver og bordpladeprøver, samt ca. 8-10 køkken, bad og garderobe opstillinger. Du kan ligeledes se og mærke skuffe og hængsel kvaliteten. Og så vil vi heller ikke undervurdere kvaliteten af en køkkensnak over en kop kaffe. Du kan også besøge vores ubemandede showroom i Valby.

Fuld service

Vi kan godt forstå hvis enkelte kunder er lidt i tvivl om vores koncept. Især hvis de ikke har hørt navnet Kitchn før. Vi er et 100% dansk køkkenmærke, og som producent har vi været på køkkenmarkedet i over 30 år. Som webshop køkkenforhandler har vi været i markedet siden 2012, så alt i alt ved vi noget om køkkener, bad og garderobe løsninger og vi deler gerne ud af vores viden.

Kort sagt, så bestemmer vores kunder hvor meget eller hvor lidt vi skal blande os. Vi vil gerne hjælpe, men blander os gerne udenom, hvis du selv har styr på projektet. Danmark har nu engang mange dygtige gør-det-selv folk, og det respekterer vi naturligvis. Skulle du ønske et tilbud, kan du kontakte os på mail: info@kitchn.dk eller tlf. 97430500  
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven