Se eksempel på badtilbud

Der er mange detaljer du skal være opmærksom på når du indretter dit nye badeværelse - når du får et tilbud fra Kitchn, får du både en god og faglig sparring med vores konsulenter, tegninger som giver et visuelt billede af det færdige resultat samt tegninger med mål, som du kan anvende til monteringen. Du modtager også et tilbud, med en pris og en liste med alle de varer der er med i tilbuddet, så du kan se præcis hvad du betaler for.

Badtegning 1

Den primære langside i badeværelset vises her med skabe, vask og spejl. Der gives gerne forslag til hvordan det øvrige VVS udstyr og tilbehør kan placeres. Hvis du ved hvad størrelse og farve fliserne er eller skal være, kan vi sågar tegne dem på for dig.

Badtegning 2

Bagvæggen i badrummet hvor der eventuelt kan suppleres med højskabe eller anden relevant indretning. Også her giver vi gerne tips til placering af den øvrige VVS indretning.

Badtegning 3

Badeværelset set oppefra giver det bedst mulige indtryk af hvordan skabe og tilbehør er placeret i forhold til hinanden.

Plantegning & tilbud på bad

Plantegningen viser hele dit bad-rum og bad opstillingen målsat i mm. Denne med-sendes til mål kontrol og kan endvidere bruges af håndværkere der skal placere eventuelt nye installationer i badeværelset.

Tilbuddet er en specificeret opsummering af det tegnede, hvor hver enkelt element er angivet og forklaret. Se eksemplet på et færdigt badtilbud.

Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har spørgsmål til vores tegninger og tilbud.

Hvis du ønsker at modtage dit eget badtilbud kan du bestille det her.

GUIDE: Renovering af badeværelse
Lågeoversigt
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*