Eksempel på garderobe tilbud

Garderobe tegning 1

Garderobe opstillingen ses her forfra, og man får et godt indtryk af indretning og symmetri for løsningen. Dette gælder hvadenten der tegnes en løsning med skydedøre eller med almindelige låger som på denne tegning.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Garderobe tegning 2

  Garderoben vises her fra foroven, og dette giver en god fornemmelse af pladsen i rummet når andre møbler som f.eks. Seng og kommoder skal placeres. Hvis du ønsker vores hjælp til placering af andre møbler i rummet kan vi sagtens klare det. Skriv blot mål på de møbler der skal placeres, så giver vi et forslag.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Garderobe tegning 3

  Løsningen ses her diagonalt gennem rummet. Mest for inspiration, men også for at give indtryk af dybden på opstillingen kontra rummet. Har du installationer i rummet såsom aftræk, kontakter eller specielle lamper, kan vi også tegne dem på, hvis du beskriver dem for os med lidt mål og info.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Plantegning & Tilbud på garderobe

  Plantegningen viser hele garderoben og værelset målsat i mm. Denne med-sendes til mål kontrol og kan endvidere bruges af håndværkere der skal placere nye installationer eller f.eks. Lægge gulv.

  Tilbuddet er en specificeret opsummering af det tegnede, hvor hver enkelt element er angivet og forklaret. Klik på den vedhæftede fil herunder, for at se eksemplet på et færdigt garderobe tilbud.

  Tilknyttet fil: File icon (72 kB)

  Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har spørgsmål til vores tegninger og tilbud.

  Du kan også finde eksempler på forskellige prisgrupper eller gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven