Eksempel på garderobe tilbud

Garderobe tegning 1

Garderobe opstillingen ses her forfra, og man får et godt indtryk af indretning og symmetri for løsningen. Dette gælder hvadenten der tegnes en løsning med skydedøre eller med almindelige låger som på denne tegning.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Garderobe tegning 2

  Garderoben vises her fra foroven, og dette giver en god fornemmelse af pladsen i rummet når andre møbler som f.eks. Seng og kommoder skal placeres. Hvis du ønsker vores hjælp til placering af andre møbler i rummet kan vi sagtens klare det. Skriv blot mål på de møbler der skal placeres, så giver vi et forslag.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Garderobe tegning 3

  Løsningen ses her diagonalt gennem rummet. Mest for inspiration, men også for at give indtryk af dybden på opstillingen kontra rummet. Har du installationer i rummet såsom aftræk, kontakter eller specielle lamper, kan vi også tegne dem på, hvis du beskriver dem for os med lidt mål og info.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Plantegning & Tilbud på garderobe

  Plantegningen viser hele garderoben og værelset målsat i mm. Denne med-sendes til mål kontrol og kan endvidere bruges af håndværkere der skal placere nye installationer eller f.eks. Lægge gulv.

  Tilbuddet er en specificeret opsummering af det tegnede, hvor hver enkelt element er angivet og forklaret. Klik på den vedhæftede fil herunder, for at se eksemplet på et færdigt garderobe tilbud.

  Tilknyttet fil: File icon (72 kB)

  Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har spørgsmål til vores tegninger og tilbud.

  Du kan også finde eksempler på forskellige prisgrupper eller gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.
  OM KITCHN.DK

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven