Eksempel på garderobetilbud

Hvis du ikke er helt sikker på hvad der er plads til og hvordan det vil se ud når du skal indrette din garderobe, så er det altid en fordel at få tegnet dit rum op, og få vores konsulenter råd med på vejen. Du får både tegninger hvor du kan se hvordan din garderobeløsning vil se ud, plantegning med mål og et tilbud så du kan se hvad din garderobeløsning koster.

Garderobe tegning 1

Garderobe opstillingen ses her forfra, og man får et godt indtryk af indretning og symmetri for løsningen. Dette gælder hvad enten der tegnes en løsning med skydedøre eller med almindelige låger som på denne tegning.

Garderobe tegning 2

Garderoben vises her fra foroven, og dette giver en god fornemmelse af pladsen i rummet når andre møbler som f.eks. Seng og kommoder skal placeres. Hvis du ønsker vores hjælp til placering af andre møbler i rummet kan vi sagtens klare det. Skriv blot mål på de møbler der skal placeres, så giver vi et forslag.

Garderobe tegning 3

Plantegningen viser hele garderoben og værelset målsat i mm. Denne med-sendes til mål kontrol og kan endvidere bruges af håndværkere der skal placere nye installationer eller f.eks. Lægge gulv.

Tilbuddet er en specificeret opsummering af det tegnede, hvor hver enkelt element er angivet og forklaret. Du kan se eksemplet på et færdigt garderobe tilbud her.

Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har spørgsmål til vores tegninger og tilbud.

Du kan kan bestille dine garderobe tegninger og tilbud her.
Lågeoversigt
Samling af skabe
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*