Eksempel på køkken tilbud

Køkkentegning 1

Hele køkkenet ses her i perspektiv fra den modsatte side af køkken rummet. Dette er et godt billede til at danne sig et fuldt og helt indtryk af den nye køkken indretning.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Køkkentegning 2

  Langsiden af køkkenet bliver her set forfra, hvorved det nemt kan vurderes om indretningen og køkkenets arbejdsstationer er placeret optimalt og pænt i forhold til eksempelvis vinduer og døre.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Køkkentegning 3

  Køkkenets smalle side ses her, og det kan vurderes om de opstillede højskabe står optimalt placeret i forhold til rummet og de øvrige køkkenskabe.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Køkkentegning 4

  Her ses køkkenet oppefra i fugleperspektiv. Dette billede viser meget klart om arbejdspladserne i køkkenet er placeret rigtigt i forhold til hinanden.

 • Klik på billedet for at se det i stor størrelse.
 • Plantegning & Tilbud på køkken

  Plantegningen viser hele rummet og køkken-opstillingen målsat i mm. Denne med-sendes til mål kontrol og kan endvidere bruges af håndværkere der skal placere eventuelt nye installationer i køkkenet.

  Tilbuddet er en specificeret opsummering af det tegnede, hvor hver enkelt element er angivet og forklaret. Klik på den vedhæftede fil herunder, for at se eksemplet på et færdigt køkken-tilbud.

  Tilknyttet fil: File icon (77 kB)


  Kontakt os på info@kitchn.dk hvis du har spørgsmål til vores tegninger og tilbud.

  Du kan også finde eksempler på køkken i forskellige prisgrupper eller gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.  Få et tilbud på dit nye køkken

  Drømmer du om et nyt køkken? Så er du landet på den rigtige side. Hos Kitchn.dk finder du billige køkkener i topkvalitet, og du får 30 års garanti. Det tilbyder vi, fordi vi kender kvaliteten af vores køkkener, og vi ved, at du vil få glæde af køkkenet i mange år fremover. Ønsker du et køkkentilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk. Vores indretningseksperter sidder klar til at tegne og udregne et tilbud på lige netop dit drømmekøkken, og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi kan også vejlede om materialer og de nyeste løsninger.

  Gratis plantegning og 3D tegninger


  Som noget særligt tilbyder vi hos Kitchn.dk at udarbejde køkkentilbud med 3D tegninger og video over dit projekt – helt gratis. Det kan være en god idé, hvis du har brug for inspiration til, hvordan dit nye køkken kan komme til at se ud, eller du kan bruge materialet til at få bekræftet, at de idéer, du har i tankerne, også fungerer i praksis. Vi kan lave et tilbud på dit køkken, så snart du har sendt os en beskrivelse af dine ønsker, et par billeder og de vigtigste cirkamål.

  Du modtager dit køkkentilbud inden for 24 timer på hverdage, og det inkluderer både plantegninger og 3D tegninger af projektet. Plantegningen viser hele rummet og køkkenopstillingen målsat i mm, mens 3D tegningerne viser køkkenet fra alle sider af rummet.

  På den måde kan du nemt og hurtigt vurdere, om indretningen og køkkenets arbejdsstationer er placeret optimalt. Selve køkkentilbuddet er en specificeret opsummering af det tegnede, hvor hvert enkelt element er angivet med pris. Du kan bruge dit køkkentilbud til nemt og hurtigt at bestille dit nye køkken online, og tegningerne kan være en stor hjælp for håndværkere, hvis de eksempelvis skal placere nye installationer i køkkenet eller hjælpe dig med at montere det.

  Køkkentilbud som 3D video

  Kunne du tænke dig i en virtuel rundtur i dit kommende køkken, tilbyder vi også at udarbejde en gratis 3D video. Det giver en anden oplevelse af rummet end det traditionelle køkkentilbud, og vælger du at bestille dit nye køkken hos Kitchn.dk, kan det være sjovt at kigge tilbage på videoen med de første indretningsforslag.  Få et køkkentilbud med én samlet pris

  Der er meget at tage stilling til, når du ønsker at købe nyt køkken, og det kan indimellem være svært at gennemskue, hvad den samlede pris for køkkenet bliver. Du har sikkert allerede en idé om, hvilke køkkenlåger og skabe der ville gøre sig godt i rummet, men hvad med dækpaneler og sokler? Med et køkkentilbud får du overblik over den samlede pris, og vi sørger for at inkludere også de elementer, som måske ikke lige står øverst på din huskeliste.

  Tag et kig på den vedhæftede fil herunder, hvor du kan se et eksempel på et billigt køkkentilbud fra Kitchn.dk. Tilbuddet er en udspecificering af tegningerne her på siden, som på flot facon viser køkkenet fra alle sider. Har du spørgsmål til vores tegninger og køkkentilbud, er du altid velkommen til at tage kontaktinfo@kitchn.dk.
  OM KITCHN.DK

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven