Ekstra højt vitrineskab m. 2 låger

Ekstra højt vitrineskab m. 2 låger
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 1.947,00Antal
   På lager
Varenummer: VHX2-800CN0000082_FL
Ekstra højt vitrine overskab m. 2 låger

  • Lågehøjde H:892 mm
  • Satineret/mat glas i vitrinelåge
  • 3 stk. flytbare hylder
  • Indbygget skjult ophæng
  • Blum clip-on hængsler
  • Skabshøjde 896 mm
  • Skabsdybde 320 mm (m. låger 340 mm)
  • Skabet lagerføres


*Vi tilbyder også klar og røgfarvet glas i vitrinelåger - forespørg pris og leveringstid

Se model typer her, og models glastype her

Vi mener at..
Skabet er ekstra højt, så du får mulighed for mere opbevaring i dit køkken. Hylderne kan justeres frit, og skabet kan evt. suppleres med glashylder. Skabet kan med det indbyggede ophæng monteres alene, men bliver også brugt i sammenhæng med andre skabe. Overvej lågedæmpere på hængslerne.
For at få bedre belysning på bordpladen, eller få et hyggeligt lys i skabet kan du kan både montere LED spots i bunden og i toppen i dit vitrineskab.
Relaterede varer
Mest populære
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven