Emhætteskab til køkken

Emhætten er en praktisk nødvendighed i det moderne køkken, men den kan ofte komme til at stjæle opmærksomheden i rummet. Det undgår du, når du vælger et emhætteskab, som kan bruges til indbygning af en udtræksemhætte eller underbygningsemhætte. På den måde får du nemlig et gennemført køkken uden forstyrrende elementer, og dit emhætteskab giver dig ovenikøbet ekstra opbevaringsplads.

Du vælger modeltype, når du klikker dig ind på det ønskede emhætteskab.

Kontakt os hvis du er i tvivl om emhætten passer til det ønskede skab!
Front
Bredde
Sortering

Emhætteskabe hos kitchn.dk

Når du bestiller et emhætteskab hos Kitchn.dk, er du sikker på at få leveret et både gennemtænkt, pænt og solidt skab. Vores emhætteskabe har typisk kraftige, fastmonterede hylder, som på bedste vis udnytter den plads, der er tilbage, når selve emhætten er monteret. De smalle hylder er et oplagt opbevaringssted til køkkenets krydderiglas, og selve skabet er pænt og rent. Emhættens motor og slange er nemlig gemt væk bag en beklædning, der både skærmer af og begrænser luft-støj.

Emhætteskabet er nemt at montere via det indbyggede ophæng, der bærer skabet i hele dets bredde. Dette gør konstruktionen yderst solid, og du kan derfor montere selv en tung emhætte i et emhætteskab fra Kitchn.dk.

Fandt du ikke det helt rigtige emhætteskab? Så kontakt os på info@kitchn.dk. Vi kan sikkert også lave et skab, der passer til din emhætte.