Etage levering - Chauffør og medhjælper

Etage levering - Chauffør og medhjælper
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 1.450,00
Antal
Etagelevering af ordren og chaufføren har egen medhjælper med. Prisen er fast og uanset ordrens størrelse, og uanset hvilken etage ordren skal bæres op på.
Andre har også købt
Skuffefront 316x596
Greb bøjle mat chrom 128mm
Quooker Flex køkkenarmatur i krom med udtræk inkl. Pro3vaq
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven