FAQ

Svar på de spørgsmål vi ofte modtager.


 • Hvad er jeres Leveringstid?
  Når du har bestilt dine varer online er leveringstiden for standardvarer 3-5 arbejdsdage. skræddersyede produkter såsom skydedøre og bordplader på fix-mål har som oftest en leveringstid på 8-12 dage. Har du en hastesag, så kontakt kundeservice og vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

 • Hvilken Lågetype er bedst?
  Det er svært at svare entydigt på. En malet låge har den svaghed at man kan slå en flig af malingen af, men samtidig har den også en flot dybde og glans i farven. En folielåge er meget stærk og ret stødfast, men har knap så meget dybde i glans og farve. En laminat & melaminlåge er utrolig billige og stærke lågetyper, til gengæld kan man ikke reparere på disse, og konturer i lågerne kan virke meget ens.  

 • Hvad er jeres åbningstider?
  Vores kundeservice har åbent fra 8.30-15.30 alle ugens hverdage. Vores chat vil ofte være åbent længere, men det vil fremgå ved funktionen. Vi besvarer mails løbende på hverdage og tegninger bliver sendt indenfor 24 timer.

 • Har i kun laminat bordplader i sortimentet?
  Nej, vi forhandler bordplader fra Danmarks førende producenter af Laminat, Massivtræ, Granit, Komposit, Getacore, Corian, Glas, Stål, Terrazzo, Beton og underlimede vaske der passer til alle disse pladetyper. Søger du en helt bestemt bordplade, som du ikke kan finde i webshoppen, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil herefter udarbejde tegning og tilbud på det ønskede, og kommer sågar ud og måler pladerne op, hvis du ønsker det.

 • Hvor bliver skabene lavet?
  Alle vore skabe bliver produceret i Aulum, som ligger mellem Herning og Holstebro i jylland. Alle beslag såsom skuffer og hængsler bliver produceret hos førende beslagsfabrikker i Europa.

 • Hvorfor er der ikke boret for til greb?
  Vi har et meget stort grebsortiment, med vidt forskellige boremål. Disse greb sættes fast fra bagsiden af fronten med medfølgende skruer. Der er ikke boret for til greb da dette ville begrænse vores udvalg og placering af grebsmodellerne betragteligt. Der kan købes en skabelon til placering af greb, ellers er det relativt let at lave en selv.

 • Hvilket sortiment kan jeg købe på Kitchn´s webshop?
  Du kan købe hele vores sortimentet på vores netshop. Vi begrænser ikke vores udvalg på nettet, da det er dig der skal afgøre hvad du vil købe og hvor. Vi har dog enkelte specialgreb der kan integreres i vores låger, som vi ikke kan sælge i løs vægt. Disse sælger vi efter ønske i totalløsninger på køkken, bad og garderobe. Har du andre special ønsker i denne retning, skal du blot kontakt os, og vi vil gøre alt for at hjælpe.

 • Når jeg handler hos Kitchn.dk, hvornår bliver beløbet så trukket på mit kreditkort?
  Beløbet bliver først trukket på dit kort når varen har forladt vores lager. Hvis du vælger bankoverførsel, bliver varen først afsendt når vi har registreret din indbetaling. Offentlige institutioner kan vælge at handle med deres EAN nummer, og her sendes der en elektronisk faktura via Virk.dk når varen har forladt vores lager.

 • Hvem leverer mine varer?
  I Danmark bliver alle vores forsendelser håndteret af fragtfirmaet Sand Spedition, der bringer ud over hele landet (dog kun til brofaste øer). Mindre ordrer og pakker kan blive leveret udvalgte steder via GLS. Dette styrer Sand Spedition, og har du spørgsmål til vores forsendelse, kan du kontakte os, eller Sand Spedition på 97141200.

 • Hvad gør jeg hvis noget går i stykker?
  Du henvender dig til vores kundeservice på 97430500, med navn og ordre nummer, så hjælper vi dig med resten. Du kan læse vores normale handelsbetingelser på shoppen, og ellers refererer vi til vores garanti på 30 år, som gælder alt egenproduceret, samt hængsler og beslag.

 • Hvad medfølger når jeg køber et skab?
  Når du køber et skab følger der det med som billedet viser. Altså et komplet skab men uden greb, sokkel og eventuel bordplade. Køber du tilbehør til dine skabe, medfølger der det viste tilbehør samt eventuelle skruer og relevant beslag.

 • Kan i lave låger og skabe på special mål?
  JA, vi laver mange låger og skabe på tilpassede mål, endda til meget fornuftige priser. Vi kan lave næsten alt, du skal blot kontakte os med din opgave, så laver vi både tegning og tilbud på det du har brug for. Special låger og Special skabe har normal en leveringstid på mellem 8-12 arbejdsdage.

 • Hvorfor skal jeg købe Køkken eller bad på en webshop?
  Fordi det er nemt og meget bekvemt. Det er billigt og kvaliteten er i helt i top hvilket vores unikke garanti på 30 år også afspejler. Vores Webshop har ALTID åben, så du kan handle præcist når det passer dig. Fordelen er vores skarpe priser, vores hurtige 24 timers tegning-service, og vores gratis levering så du ikke selv skal ud og leje stor bil eller køre med trailer for at få hentet og leveret de ofte tunge produkter.

 • Hvad bruger man en friside til?
  Frisider er afslutningspaneler til synlige ender og bagsider på skabe. Frisiden monteres på skabet med skruer fra indvendig side i skabet, og giver en flot sammenhængende helhed mellem låge og den synlige side. Vi lagerfører sider i alle vores modeller, og frisiden kan tilskæres eller laves på mål hvis du har brug for en special størrelse.

 • Hvordan samler og monterer jeg det købte?
  Det er faktisk meget nemt. I hvert enkelt skab eller tilbehørsdel er der pakket en samlevejledning tilhørende det specifikke skab eller produkt. Til selve den opstilling du skal lave, medfølger der en generel montagevejledning, som stepvis guider dig gennem forløbet. Skulle du have spørgsmål undervejs du ikke kan finde svar på, kan du altid ringe til os, vi er klar til at hjælpe dig. Du kan også finde vores vejledninger online i linket her nederst på siden.

 • Kan jeg bestille en totalløsning hos jer?
  Både ja og nej. Vi kan i visse dele af landet tilbyde at lave et samarbejde med en montør, som monterer alle de produkter vi sælger og laver tilbud på, i klargjorte rum. Det vil sige at vi IKKE laver malerarbejde, gulvarbejde, el- og vvs arbejde. Vi sørger for alt det montage der omhandler montering af de produkter vi sælger i shoppen, for det er vi eksperter i. Det andet lader vi andre fagmænd stå for.

 • Leverer i varer i udlandet?
  Nej. vi leverer i øjeblikket kun i Danmark og til alle brofaste øer. Vi leverer ofte til et færgeleje, og til udskibningshavn, men du skal selv lave booking osv. i forbindelse fragt ud af landet. Vi kan godt arrangere fragt til ikke brofaste øer, men i disse tilfælde skal du kontakte os for at få et konkret tilbud på den enkelte transport.

 • Er det sikkert at handle køkken, bad, garderobe eller bryggers på nettet?
  Ja, det er 100% sikkert at handle hos os. Vi sidder fire mand klar med mange års erfaring af inventar indretning og vi rådgiver dig gerne både før, under og efter din handel. Din sikkerhed består bl.a. i at vores webshop er godkendt af NETS til at behandle kreditkortbetalinger. Vi viser endvidere via link på shoppen gladeligt vores Trustpilot frem, hvor du kan se de anmeldelser andre kunder har givet os af deres oplevelse. For alle varer købt hos os gælder i øvrigt den 14 dages fulde returret og vores 30 års garanti. Så du kan helt sikkert og bekvemt bestille køkken, bad, garderobe eller tilbehør hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 • Vi er godkendt af Webshop Mærket
  Vi støtter miljøvenlig pakning