Fra gennemgangsrum til funktionelt multirum

Det kan være svært at indrette et gennemgangsrum optimalt, så pladsen bliver udnyttet bedst muligt, og det bliver derfor ofte et rum med mange spildte kvadratmeter. Denne kunde henvendte sig med ønsket om at få udnyttet sit gennemgangsrum på den bedst mulige måde. De ønskede at få mere opbevaringsplads, bordplads til at lægge tøj sammen på, og evt. plads til et puslebord på sigt.

Kunden kontaktede os via e-mail med både tegninger og mål, og vores konsulenter gik derfor straks i gang med at lave en flot løsning, der kunne leve op til både behov og forventninger.

Design og planlægning

Rummet er et gennemgangsrum i kælderen mellem soveværelse og trappeopgang. Et relativt stort rum, hvor der kunne blive plads til gode opbevaringsmuligheder - et funktionelt rum med mange muligheder.  

I designet blev der lagt stor vægt på, at pladsen skulle udnyttes optimalt til opbevaring. Der skulle være både skabe og skuffer samt bordplads. Derudover skulle låger, greb og sokkel passe sammen med eksisterende elementer i tilstødende rum.

Rummet er indrettet, så alle vægge bliver optimalt udnyttet med skabe - uden at rummet bliver tungt og trangt at komme ind i.

Resultat

Indretningen blev løst med gode, praktiske materialer i den billige ende af skalaen. Der blev valgt elementer i Plano hvid, der er en super holdbar melamin-front, der giver et flot og stilrent look. Dette er kombineret med en hvid laminatbordplade samt elegante Rehling rustfri greb, der alle er monteret i samme retning. Dette giver en flot synergi i rummet med masser af lys.

Højskabene er indrettet forskelligt med både hylder og bøjlestænger, hvilket giver mange muligheder for opbevaring. De mange skuffesektioner giver opbevaring til små ting samt giver et godt overblik, da alle skuffer er med fuldudtræk og softclose.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven