Fra vinder til virkelighed

Krea-kontor-jungle

I februar 2018 kørte vi på Facebook og i magasinet Vores Villa en konkurrence, hvor vi opfordrede vores kunder til at tænke kreativt. Udfordringen lød på: ”Brug vores produkter kreativt”- og send dit/dine forslag ind til os på vores Facebook-side. Det mest kreative forslag med flotteste præsentation ville vinde 10.000 kr. til at realisere projektet.

Vi fik flere kreative bud, men valget faldt til sidst på denne flotte tegning. Der blev i udvælgelsen lagt stor vægt på, at produkterne fra hjemmesiden var brugt kreativt til andet end bare køkken og bad, samt at projektet blev flot præsenteret.

Vores vinder tegnede denne flotte krea-kontor-jungle med plads til både kreativitet, hygge, arbejde, lektier, opbevaring og gæsteseng. Et rum med uendeligt mange muligheder.  

Alle ideerne var på plads - og i samarbejde med Kitchn.dk's konsulenter, gik vores vinder i gang med at planlægge udførelsen af projektet.

Fra håndtegning til Winner-tegning

Den flotte håndtegning blev forvandlet af vores konsulenter til en målfast Winner-tegning. Tegning og tilbud blev lavet 100% ud fra kundens tegninger og beskrivelser med alle fronter og udtræk.  

Det første alternativ blev derfor lavet med en grå laminatbordplade og fronter i New York støvet grøn - 18 mm MDF-plade malet med toplak. Den malede låge er en af de dyreste låger i vores sortiment, og prisen blev derfor også en del højere end gevinsten i konkurrencen.

Prisen på dette første alternativ lå på ca. 25.000 kr.

Det første alternativ blev gennemgået med kritiske øjne, og der blev lavet flere tilrettelser. Kunden byttede bl.a. rundt på 2 værelser, hvilket betød at rummet skulle spejlvendes i forhold til den oprindelige tegning. Derudover blev fronten ændret til en Plano Grå - en billigere melaminfront, der giver et elegant look uden at koste en bondegård.

Bordpladen blev fjernet fra tilbuddet, da vores vinder havde en bordplade til at ligge, som hun gerne ville bruge til projektet. På denne måde blev prisen reduceret og kom i store træk til at passe med konkurrence-præmien.

Se hele udvalget af fronter HER

Fra tegning til resultat

Det endelige resultat blev et flot kreativ kontor-miljø med mange lækre detaljer. Der er anvendt ekstra højt højskab og overskabe i forskellige højder for at give optimale opbevaringsmuligheder. Det brede skuffeskab er med en ekstra indvendig skuffe øverst, der giver et større overblik over indholdet i skufferne.

Der er anvendt spot under overskabene for at give det mest optimale arbejdslys - både i forbindelse med kreative udfoldelser, lektier og arbejde. Bænk-sektionen består af lave underskabe i forskellige bredder med push på lågerne. Der er 3 skabe med hhv. 1 og 2 låger. Det perfekte hjørne til højtlæsning og hygge.  

Rummet har fået tilføjet lækre farver ved hjælp af et flot tapet, maling på væggene, en pink madras og flere flotte puder, der er med til at bringe lys og liv ind i rummet. Derudover er der i højskabet tilføjet en smart detalje på indersiden af lågen til opbevaring af gavepapir.

Alle underskabe er monteret med hjul for at give ekstra fleksibilitet. Fx. kan skuffesektionen flyttes og bruges som bord ved sofaen. Når den er flyttet, giver det mulighed for at flere kan sidde ved bordet og arbejde.Se alle vores kundeprojekter HER
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven