Franke

Franke er en af verdens førende producenter af køkkenvaske. I mere end et århundrede har den schweiziske koncern været garant for innovative kvalitetsvaske i materialer som rustfrit stål, porcelæn, Tectonite® og Fragranit+. Her går kvalitet, design og innovative løsninger op i en højere enhed. Er du også interesseret i en Franke vask til dit køkken?

På Kitchn.dk kan vi præsentere dig for et udvalg af de bedste Franke vaske. Vi kan sikkert også være behjælpelige med at bestille din ønskede model hjem, hvis du ikke finder den her på siden.

Vælg den rigtige Franke vask til dit køkken

Det er en stor beslutning at vælge en ny køkkenvask. Først og fremmest skal vasken være funktionel og matche dine behov, men med Franke vaske har du også et væld af valgmuligheder, hvad angår design og materialer. En klassisk stålvask fra Franke er et populært valg, som passer ind i langt de fleste køkkener. Er du til en varmere og mere romantisk stil? Så kan du også overveje en Franke vask i porcelæn, som giver køkkenet en helt anden stemning. Ligesom Franke vaske i stål fås porcelænsvaskene eksempelvis med én, halvanden eller to kummer samt et udvalg af smarte funktioner.

Vil du prøve noget andet? Hvad med en vask i Fragranit+ eller Tectonite®, der er et innovativt glasfibermateriale udviklet af netop Franke? Materialet er stærkt, men alligevel let, og det har en flot silkemat struktur.

Få et tilbud på din nye Franke vask


Ser du ikke din ønskede Franke vask på siden her, er du altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på den konkrete model. Er vasken tiltænkt et helt nyt køkken, tilbyder Kitchn.dk også at udarbejde en komplet køkkentegning med et uforpligtende tilbud på alt lige fra køkkenlåger til den valgte Franke vask. Du skal blot maile et par billeder af dit nuværende køkken sammen med dine tanker om projektet til info@kitchn.dk.

Køb Franke vaske online på Kitchn.dk


Hos Kitchn.dk vil vi gerne gøre det nemt at bestille nyt køkken og ny køkkenvask online. Derfor leveres vores Franke vaske fragtfrit, når du handler køkkenelementer for mindst 5.000 kr. Passer det dig bedst at modtage dine varer på et bestemt tidspunkt? Bare rolig: Vi tilbyder en fleksibel leveringsform, som gør det muligt at garantere leveringer inden eksempelvis klokken 10 eller 12 på hverdage. Ligeledes mod et mindre tillæg kan vi arrangere opbæring i etagebygninger, og vi kan hjælpe med at arrangere montering af din nye Franke vask. Det har aldrig været lettere at shoppe nye køkkenelementer online.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*