FRISK DIT BAD OP TIL PÅSKE - SPAR NU 20%

Skal du have frisket dit bad op til påske?

Netop nu kan du få 20% rabat på din bad ordre - Brug rabatkoden BAD20 i gavekortfeltet i indkøbskurven, så bliver de 20% trukket fra på dine bad produkter på din ordre.

Rabatkoden er gyldig til og med  d. 23. marts 2018*.Skal du samle og montere dit bad selv?

På bloggen Handyman.dk kan du læse om og se hvordan han har samlet og montere et badmiljø fra Kitchn.dk.

Du kan finde artiklen om hvordan du samler dit bad skab HER

Her kan du se hvordan du kan montere dit bad miljø  Har du brug for hjælp til dit badprojekt?

Kontakt vores konsulenter og få gode råd  og vejledning. De tegner også gerne projektet for dig, så du kan se det færdige resultat, inden du køber.

Kontakt os på info@kitchn.dk, chat eller telefon 97430500. Du er også altid velkommen til at kigge forbi et af vores showrooms i Aulum eller Valby.

*Rabatten fratrækkes alle ordrer ved brug af koden BAD20. Koden er gyldig til og med 23. marts 2018.
Gælder ikke personlige tilbud, specialbestillinger, andre produkt grupper end bad og allerede nedsatte varer og tilbud.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven