Fritstående køkkener

Fleksibel og pladsgivende

Det fritstående køkken kræver en smule mere plads end de traditionelle vægelementer - men har du pladsen, kan du virkelig få glæde af den fleksibilitet og lethed, et fritstående køkken giver. Er I mange, der skal lave mad sammen, et det fritstående køkken den naturlig samlingsplads, hvor der vil være masser af bordplads og ledige meter, hvor I kan hakke og snitte i fællesskab.

Er gæsterne ankommet, men maden ikke helt klar, vil de fritstående elementer også være det oplagte samlingspunkt for en velkomstdrink. Dermed er der ingen der går glip af det gode selskab, samtidig med at du får gode muligheder for at vise dine egenskaber ud i madlavningens kunst frem :)

Naturlig opdeling

Hvis du ønsker at skabe rumopdeling i et stort køkken/alrum, kan et fristående køkkenelement give den naturlige opdeling af rummet, som du ønsker. Hvis du supplerer øen med fritstående elementer, som fx. en serveringsvogn, en slagterblok eller lignende, vil du tilmed kunne justere rumopdelingen og åbne mere eller mindre op imellem køkken/alrummets funktionelle zoner. Det fritstående køkken er derfor det oplagt valg for dig, der gene vil have en fleksibel løsning i dit køkken/alrum.

Leder du blot efter elementer til at bruge i en fritstående opstilling, er du kommet det rigtige sted hen. Vi sælger skabe til alle slags køkken opstillinger, og når du skal lave en ø, er det såmænd ganske traditionelle skabe, der skal bruges for at lave denne løsning. Skabene skrues blot sammen side om side og ryg mod ryg og beklædes med paneler på fritstående sider.

Skabe til fritstående køkkener finder du her

Gratis indretningsforslag

Vil du gerne have et fritstående køkken - men er du i tvivl om, hvordan du skal indrette det? Det er ganske gratis at få tilsendt tegning og tilbud på dit fritstående køkken. Send dine ønsker til vores konsulenter sammen med mål på rummet - så sender de tegning og tilbud til dig inden for 24 timer på hverdage.

Du kan læse her, hvordan du får tilsendt en gratis tegning.