Køkken Galleri

Lincoln Hvid

Lincoln lågen repræsenterer skandinavisk design når det er bedst. Den spreder hygge og varme med alle de veludførte detaljer. De smukke vitrinelåger med sprosser der spreder lyset og de udskårne top og lyslister der skaber sammenhæng mellem overskabene. Med Nordic rammer du plet hvis du søger efter idyl og nostalgi i din dagligdag i køkkenet.

KLIK FOR STORT BILLEDE

Denver Bianco

Vores nyeste grebsfri model er en videreudvikling af den populære Boston låge. Lågerne er industrilakeret og gribebagsiden er i lakeret metal der bliver ved med at se pæn ud i mange år fremover. Stilen er stringent og tidsløs, og passer derfor ind i de fleste danske hjem.

KLIK FOR STORT BILLEDE

Portland Sort

Enkelt og funktionelt køkken i stilfuldt sort. Hvid bordplade i 38mm laminat og låger i 19mm tykkelse med en slagfast melaminbelægning i elegant struktur. Skydedørene i baggrunden er framelåger med espresso-rammer og satineret glas.

KLIK FOR STORT BILLEDE

Houston Hvid Satin

Elegant og funktionelt køkken med let rustikt look. bordplade i 38mm højtrykslaminat. Låger fremstår med udfræsning og overtrukket med en stærk hvid satin-folie. Alt i alt et indbydende og super præsentabelt køkken med masser af anvendelsesmuligheder.

KLIK FOR STORT BILLEDE


Madison Hvid

Dette køkken er inspireret af det klassiske landkøkken. Med smukke udskæringer og stilfulde pilastre skabes en varm og stemningsfuld atmosfære, som indbyder til brug. Den robuste bordplade i valnød samler rummet og giver et fint modspil til de hvide elementer. Køkkenet rummer flere lækre detaljer, blandt andet det populære jalousiskab med alu-rulle front.

KLIK FOR STORT BILLEDE

Portland Grå

Neutralt, råt og gråt.. Det eksklusive look er i centrum når du indretter køkken med Portland grå. Det topmonterede greb Fiorini følger hele lågens bredde og er både en smuk og praktisk installation. Med de integrerede hvidevarer i optimale arbejdshøjder er køkkenet både en nydelse at se på og arbejde i.

KLIK FOR STORT BILLEDE
Boston Hvid Højglans

Nøgleordene ved dette moderne køkken er de rene linjer og det italiensk inspirerende design. Lågerne er lavet i 22mm MDF-plade lakeret med hvid højglans polyurethan lak, som er ekstrem slidstærk. De elegante, hvide flader giver gode muligheder for at supplere med hvidevarer eller køkkenredskaber i kontrastfarver.

KLIK FOR STORT BILLEDEPortland Sand

Fra jord til bord... De populære jordfarver giver modspil til alt det hvide. Vores Portland farver i sand, grå, sort og hvid med den let strukturerede overflade kan flettes ind i ethvert miljø, og giver et råt udtryk i din køkken opstilling. Portlandlågerne kan også fås med integrerede grebstyper, kontakt os og hør mere.

KLIK FOR STORT BILLEDE


______________________________________________________________

Alle billedrettigheder tilhører Kitchn A/S. Det er tilladt at anvende vores miljøbilleder til publicering i andre medier, såfremt det udtrykkeligt nævnes at billederne er fra Kitchn A/S, med tilføjelse af modelnavn. F.eks. ”Foto: Kitchn, model Savelli Grå"

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven