Garderobe Inspiration

NYT Sortiment er på vej ind.

Vi har fået ny skydedørsleverandør - og er derfor ved at udarbejde nyt inspirationsmateriale.

Kontakt vores konsulenter som vil være behjælpelige med at guide dig rundt i vores muligheder inden for skydedøre. De tegner også gerne dit projekt ind og sender et uforpligtende tilbud.

E-mail:  Info@kitchn.dk
Tlf:          97 43 05 00


Walk-in garderobe i soveværelset

Skydedøre er ideele som døre til en walk-in garderobe i forlængelse af et soveværelse eller som en gennemgangs-garderobe, da de ikke fylder ud i rummet.  Med en dobbelt sporet skinne har man mulighed for at skubbe de forreste døre sammen med de bagerste, og derved få en bredere åbning.

Herudover får man afskærmet garderoben, og man kan vælge at lade lågerne falde i et med eksempelvis hvide vægge ved at vælge både hvide låger og skinner, eller man kan tilføje en farve til indretningen - som her med en melamin i egetræs look.

Kontakt vores konsulenter og få en GRATIS TEGNING.Garderobe indretning - 16/22 mm hvidt

Bag skydedørene er der et hav af individuelle indretningsmuligheder. Vi arbejder med to kvaliteter – standard 16 mm og den mere luksuriøse 22 mm indretning. På billedet er vist 22 mm indretning, der laves ordrevis efter aftale. 16 mm indretningen kan findes på shoppen.

Fælles for kvaliteterne er, at garderobeindretningerne fås i flere forskellige typer med mange funktioner. Vi kan levere både hylder, bøjlestænger, indvendige skuffer, udtræk, bælteholdere, skostativer og trådkurve. Al plads kan udnyttes, da skydedørsløsninger produceres præcist efter rummets mål.

Kunne du tænke dig en lækker garderobeindretning som her?

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegninger af din nye garderobeløsning.OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven