Garderobe Inspiration

NYT Sortiment er på vej ind.

Vi har fået ny skydedørsleverandør - og er derfor ved at udarbejde nyt inspirationsmateriale.

Kontakt vores konsulenter som vil være behjælpelige med at guide dig rundt i vores muligheder inden for skydedøre. De tegner også gerne dit projekt ind og sender et uforpligtende tilbud.

E-mail:  Info@kitchn.dk
Tlf:          97 43 05 00


Walk-in garderobe i soveværelset

Skydedøre er ideele som døre til en walk-in garderobe i forlængelse af et soveværelse eller som en gennemgangs-garderobe, da de ikke fylder ud i rummet.  Med en dobbelt sporet skinne har man mulighed for at skubbe de forreste døre sammen med de bagerste, og derved få en bredere åbning.

Herudover får man afskærmet garderoben, og man kan vælge at lade lågerne falde i et med eksempelvis hvide vægge ved at vælge både hvide låger og skinner, eller man kan tilføje en farve til indretningen - som her med en melamin i egetræs look.

Kontakt vores konsulenter og få en GRATIS TEGNING.Garderobe indretning - 16/22 mm hvidt

Bag skydedørene er der et hav af individuelle indretningsmuligheder. Vi arbejder med to kvaliteter – standard 16 mm og den mere luksuriøse 22 mm indretning. På billedet er vist 22 mm indretning, der laves ordrevis efter aftale. 16 mm indretningen kan findes på shoppen.

Fælles for kvaliteterne er, at garderobeindretningerne fås i flere forskellige typer med mange funktioner. Vi kan levere både hylder, bøjlestænger, indvendige skuffer, udtræk, bælteholdere, skostativer og trådkurve. Al plads kan udnyttes, da skydedørsløsninger produceres præcist efter rummets mål.

Kunne du tænke dig en lækker garderobeindretning som her?

KLIK LIGE HER - og se hvordan du får lavet gratis tegninger af din nye garderobeløsning.KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven