Garderobe

Her hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af garderobeløsninger. Vi kan både hjælpe dig med ganske almindelige garderobeskabe med integreret garderobeindretning, skydelåger i sæt og skræddersyede løsninger produceret på specialmål. Vi har også forskellige inventar til indretning bag skydelågerne. Derudover kan vi tilbyde garderobeløsninger, som er lavet af skabskorpusser og specialtilpasset inventar i en kraftigere kvalitet på 22 mm.

Med vores løsninger har du rig mulighed for at finde en garderobe, der passer til dit behov og ikke mindst budget.
Front
Bredde
Højde
Sortering

Guide til garderobe

Hos Kitchn.dk guider vi dig gennem købet af din nye garderobe.

Opmåling til garderobeskabe


Når du skal til at indrette en ny garderobe, er det en fordel at starte med at opmåle rummet, samt undersøge om der er specifikke udfordringer, som er medbestemmende til om den optimale løsninger er en af følgende: højskabe med garderobe indretning og almindelige låger, eller en løsning med skydelåger med garderobe indretning bag.

Når du skal opmåle dit rum er det vigtigt at du tager minimum 2 mål fra gulv til loft, gerne i hver side, så du ikke bliver overrasket af skævheder i gulvet eller loftet. Det er er altid det laveste mål, skabe og skydedøre skal bestilles efter.

Det er også vigtig at undersøge om væggene er lige, eller om der er behov for anslag (en liste som monteres på væggen) for at få rettet væggene op, så dørene kan lukke ordentligt til og skydelågerne har noget at køre ind på, i stedet for at køre direkte i væggen. Mange vælger også at monterer et anslag alene for at beskytte væggen mod slitagen fra lågen.

Det er oftest en billigere løsning at vælge det, som de fleste af os kender som almindelige garderobeskabe, som er lavet af højskabe med garderobeindretning i. Denne løsning kræver en del plads ud i rummet, da lågerne skal kunne åbnes.

Derfor er skydedørsgarderober blevet en populær løsning da de ikke tager plads ud i rummet, og kan tilpasses, så man får fuld udnyttelse af pladsen helt til loft. For at montere skydedøre skal du være opmærksom, at der skal være plads til garderobeindretning bag lågerne. Den mest normale dybde er 68 cm, hvor man kan indrette skabet på normal vis. Hvis du ikke har så meget plads, er det muligt at få en indretning, hvor skabet kun fylder 50 cm i dybden. Her vil man skulle bruge specielle beslag for at kunne hænge tøj på bøjler, da skabets dybde ikke er dyb nok til at lågerne ville kunne køre forbi tøj på almindelige bøjlestænger. Man skal dog altid være opmærksom på at placere indmaden så lågernes åbning ikke forhindre udtrækssystemer, som skuffer, i at kunne trækkes ud.

Det er en rigtig god ide at få hjælp af vores konsulenter til vejledning og eventuel udarbejdelse af tegninger og tilbud. De har masser af erfaring, som sikrer, at du får den rigtige løsning.

Standard garderobeløsninger


Hvis du er på jagt efter en billig og færdiglavet garderobe, har Kitchn.dk et udvalg af faste modeller inden for garderobe højskabe. Her kan du finde skabe med enkle garderobeløsninger såsom garderobeskabe med bøjlestang og trådkurve eller højskabe med hylder. Disse garderobeløsninger består af fritstående garderobeskabe. Dem kan du til enhver tid flytte rundt på, hvis dine behov for indretningen af din garderobe ændrer sig. Herudover er det muligt at tilkøbe ekstra trådkurve, bøjlestænger og hylder. Se vores udvalg af tilbehør her.

Hvis du ønsker en helt simpel garderobeløsning, så er vores Combi garderobeskabe lige til at montere og anvende. Dette skab har alle de vigtigste funktioner, et garderobeskab skal have, samlet ét sted. Her får du en garderobe som du selv vælger om skal være 80 cm eller 100 cm bred med indmad, både bøjlestænger og hylder. Du kan selv bestemme farven på skabslågerne, og det er muligt at tilføje gavle i samme farve som fronterne for en ekstra flot finish.

Inventar til din skydedørsgarderobe


Når du skal indrette inventaret bagved skydelågerne er det vigtigt at tage stilling til, hvordan indretningen kommer til at fungerer optimalt i forhold til at lågerne skal kunne åbnes, så samlingerne ikke forhindre adgang til at kunne trække skufferne ud.

Det er muligt at indrette din garderobeløsningen med vores fritstående højskabe. Vælg selv indmad som trådkurve, bøjlestænger m.m. eller du kan se vores foruddefinerede indretninger her- som du kan bestille direkte på webshoppen.

Det er er også en mulighed at få specialdesignet din indmad i 22 mm garderobe inventar. Her kan du selv vælge hvor du vil have bøjlestænger, hylder, skuffer, trådkurve, og et væld af andre garderobeløsninger til en funktionel garderobe. Dette er en specialløsning, som vores konsulenter kan vejlede dig i og lavet et gratis og uforpligtende tilbud på. Du kan kontakte os på Tlf. 97 41 05 00 eller sende en mail med dine mål og ønsker til info@kitchn.dk.

Skydelåger til din garderobeløsning


Når du vælger låger til din garderobeløsning, er det muligt at bestemme størrelse, materiale og farve, som du vil have din nye garderobe i.

Hvis du ønsker at spare lidt penge på dine skydedøre kan du se på vores skydedørspakker - her har du mulighed for at vælge bredden på lågerne og en højde under 2500 mm, samt vælge mellem et udvalg af populære farver.

Har du specifikke ønsker til mål, farver på låger og forskellige greb, kan du få skræddersyet skydedøre som matcher alle dine behov. Du kan blive inspireret her.

Tilbehør til skydelåger


Hvis du ønsker den optimale oplevelse ved at investere i skydedøre, vil vi anbefale dig at købe softclose system, og montere på de 2 døre mod væggen. Softclose systemet sikre at lågen ikke smækker ind i væggen eller anslaget, men i stedet lukker stille og roligt i. Skulle gulvet hælde en smule holder softclose-systemet lågen lukket, så den ikke glider til den ene side, men forbliver lukket.

Har du mere end to låger på et gulv, der hælder en smule, kan du også montere et positionsstop som sikrer, at de midterste låger bliver stående, hvor de skal.
   

Fordelene ved at købe din nye garderobe hos Kitchn.dk


Når du handler hos Kitchn.dk, er der mange fordele:
Du får vejledning, gratis og uforpligtende tegning og tilbud.
Det er også muligt selv også bestille din løsning på hjemmesiden.
Du får god dansk kvalitet produceret på fabrikken i Aulum i Jylland.
Vi har rigtige billige priser da vi er en webshop og ikke har udgifter til butikker og personale.
Du betaler først når din varer er færdig produceret og forlader vores fabrik.
Vi har hurtig levering og det er gratis ved køb over 5.000 kr.
Du får 2 års garanti på dine varer.

Har du brug for hjælp til at komme i gang, eller ønsker at vores konsulenter skal lave et uforpligtende tilbud, så kan du kontakte os på Tlf. 97 43 05 00 eller sende en mail med dine mål og ønsker til info@kitchn.dk.