Garderobeskab 100-110-120 cm bredde

Garderobeskabe på 100, 110 og 120 cm i bredden giver ekstra meget plads til opbevaring. Her kan tøjet hænge på bøjlestænger eller ligge på skabenes brede hylder. Der er masser af plads i bunden af skabene, hvor du nemt kan få plads til store tasker, kufferter og lignende. Brug skabet alene eller sæt flere skabe sammen, og få endnu mere plads. Bestil dine garderobeskabe hos Kitchn.dk i her.
Bredde
Dybde
Højde
Mærker
Sortering

Garderobeskabe på 100cm, 110cm og 120 cm i bredden

De brede garderobeskabe fra Kitchn.dk er perfekte som enkeltstående skabe, da de både indeholder hylder og bøjlestang. Ved de store garderobeskabsløsninger kan du placere flere skabe ved siden af hinanden og på den måde få endnu mere plads. Garderobeskabene er ideelle til placering i soveværelset, hvor du har brug for ekstra god plads til alt dit tøj. På børneværelset kan skabet bruges til børnenes legetøj, og i bryggerset er skabene perfekte til overtøj, støvsuger osv.

Her får du ekstra god plads

Ved at bruge de brede garderobeskabe med dobbelte låger, får du et skab uden skabsside i midten. Det giver bedre mulighed for at gemme store ting i skabene. Nu kan du få løst problemet med opbevaring af både tøj og f.eks. sportstasker, store kufferter og lignende, som du gerne vil have gemt væk. Vælg mellem låger i fuld højde eller todelte låger. Begge dele er praktiske, og kan bruges til at skabe det look, der passer bedst til boligens øvrige indretning.

Bestil dine 100-110-120cm garderobeskabe online hos Kitchn.dk


Nu kan du sidde i derhjemme i ro og mag og bestille garderobeskabe til hjemmet. Vi har skabe i flere forskellige bredder og højder, som du kan sammensætte og kombinere til den løsning, der er mest optimal. Bestil billige garderobeskabe i dansk kvalitet hos Kitchn.dk her!