Garderobeskab 215-220-230 cm højde

En garderobeskabsløsning er altid individuelt tilpasset, så du får den mest optimale indretning i forhold til rummets dimensioner, og til dine ønsker og behov. Derfor tilbyder Kitchn.dk garderobeskabe med ekstra højde, som giver endnu mere plads til opbevaring. Skabene giver plads til en ekstra hylde, eller mere plads mellem de enkelte hylder, helt efter eget valg. Find dine nye garderobeskabe her, og bestil online i dag!
Bredde
Højde
Mærker
Sortering

Billige garderobeskabe 214 cm, 220 cm og 230 cm højde

Du kan altid bruge ekstra skabsplads, og derfor gælder det om, at udnytte den plads der er til rådighed bedst muligt. Ved at bruge vores ekstra høje garderobeskabe på op til 230 cm i højden, får du mere plads i skabene. Det er en mulighed, som er værd at udnytte. Opbevaringspladsen er værdifuld, og derfor vil det i mange tilfælde være en god idé at vælge skabe med ekstra højde. På den måde slipper du for uudnyttet plads oven på skabene, og du kan gemme endnu mere bag skabslågerne.

Design din egen garderobe, og indret individuelt

Der er ikke to hjem, som er ens. Heller ikke når det gælder indretning af garderobeskabene. Der er stor forskel på boligers størrelse, og ikke mindst har vi forskelligt behov for opbevaring. Derfor er det også vigtigt, at du kan vælge mellem flere bredder og højder på garderobeskabet. Det er altid en god idé at overveje, hvilken indretningsløsning der passer dig bedst, så du får den optimale opbevaringsplads i de enkelte rum. Garderobeskabene kan kombineres, så du kan sammensætte en større løsning, eller du kan bruge skabene enkeltvis til indretningen i mindre værelser.

Find dine nye 215 cm, 220 cm og 230 cm garderobeskabe her

Tjek vores brede udvalg af ekstra høje garderobeskabe her. Du kan bestille hele din løsning online. Eller du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker, vi skal beregne dit tilbud og lave et gratis indretningsforslag.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*