Garderobeskab 80-90 cm bredde

Store og brede garderobeskabe på 80-90 cm i bredden giver god mulighed for at få plads til alt dit tøj. Skabene leveres med dobbelte låger, så du let kan få adgang til indholdet. En af fordelene ved de brede garderobeskabe er, at tøjet kan hænge mere frit, og dermed ikke krøller. Brug garderobeskabet alene, eller sæt flere skabe i forlængelse af hinanden, så du får den nødvendige plads. Tjek de forskellige indretningsmuligheder her.
Bredde
Dybde
Højde
Mærker
Sortering

Billige garderobeskabe i 80-90 cm bredde

De brede garderobeskabe giver dig ekstra god plads i det enkelte skab. Øverst i skabet er der en lang og praktisk hattehylde, som er ideel til opbevaring af skokasser og andre større ting, der fylder for meget i de smalle skabe. Den brede bund i skabet kan med fordel bruges til at stille arbejdstasker, sportstasker, sko og lignende.

Vælg flere smarte indretninger


I værelser, hvor der kun er plads til et enkelt skab, er de dobbelte garderobeskabe ideelle. Her får du en kombination af hylder og bøjlestang, som passer godt til de fleste. De brede garderobeskabe kan også leveres med skuffer i bunden. Det giver god mulighed for opbevaring af sokker, undertøj og lignende. På længere vægarealer kan du kombinere flere skabe med forskellig indretning, så du får et bredt udvalg af opbevaringsmuligheder.

Køb 80-90cm brede garderobeskabe fra dansk producent

Når du køber garderobeskabe hos Kitchn.dk, får du dansk kvalitet, der er produceret på vores egen fabrik i Aulum. Efter bestilling leverer vi dine garderobeskabe direkte hjem til dig. Så kan du hurtigt komme i gang med indretningen af garderoben. Hvis du har spørgsmål til skabene, eller ønsker hjælp til indretningen, så er vores dygtige indretningskonsulenter klar til at hjælpe dig videre. Hvis du allerede har besluttet dig for indretningen, så bestil online og få hurtig levering nu!