Kitchn Showrooms

Kitchn.dk er idag en 100% webshop med tilknyttede showrooms. Alt handel foregår via vores webshop og hjemmeside.

Kompetent personale med mange års erfaring er dagligt mellem 8.30 - 15.30 klar til at hjælpe med at lave 3D tegninger, film og tilbud på dit nye køkken, bad, bryggers eller garderobe-projekt.

Er du på jagt efter et godt tilbud på køkken, bad eller garderobe. Klik her!

Kitchn.dk har et kæmpe sortiment, der altid modsvarer tidens trends og vi har tilmed en hurtig leveringstid, da vi lagerfører stort set hele  vores sortiment i Aulum, i direkte forlængelse af vores kontor og produktionsfaciliteter.

Vil du kigge på skabe og tilbehør i vores webshop. Klik her!

Kontakt os på info@kitchn.dktlf. 97 43 05 00 eller besøg os i et af vores showrooms - og vi vil hjælpe dig med det du har brug for. Du kan også tage fat i os via chatten på hjemmesiden, der er åben i dagtimerne på alle hverdage.Aulum

Kitchn.dk - Showroom & Produktion

Vis på kort Vis på kort
Valby

Kitchn.dk - Showroom

Vis på kort Vis på kort
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven