Kitchn Showrooms

Kitchn.dk er idag en 100% webshop med tilknyttede showrooms, og alt handel foregår via vores webshop og hjemmeside.

Kompetent personale med mange års erfaring er dagligt mellem 8.30 - 15.30 klar til at hjælpe med at lave 3D tegninger, film og tilbud på dit nye køkken, bad, bryggers eller garderobe-projekt.

Er du på jagt efter et godt tilbud på køkken, bad eller garderobe Klik her!


Kitchn.dk har et kæmpe sortiment der altid modsvarer tidens trends og vi har tilmed en hurtig leveringstid da vi lagerfører stort set hele programmet af varer i Aulum.

Vil du kigge på skabe og tilbehør i vores webshop Klik her!

Kontakt os på info@kitchn.dk på tlf. 97 43 05 00 eller besøg os i et af vores showrooms - og vi vil hjælpe dig med det du har brug for. Du kan også tage fat i os via chatten på hjemmesiden, der er åben i dagtimerne på alle hverdage.Aulum

Kitchn.dk - Showroom & Produktion

Vis på kort Vis på kort
Valby

Kitchn.dk - Showroom

Vis på kort Vis på kort
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven