Gør det selv køkken efter dine behov

Moderne gør-det-selv køkken


Hvis du er en erfaren gør det selv mand så er der ingen ben i at opstille et Kitchn gør det selv køkken. Har du ikke så meget erfaring med opstilling af køkkener vil vi anbefale dig, at inddrage en håndværker selvom det er lidt mere bekosteligt end selv at opstille sit køkken. Resultatet er det vigtigste og det ville være ærgerligt, hvis det færdige resultat kom til at lide under manglende ekspertise. Hvis du gerne vil spare lidt penge på projektet, kan du med fordel lave en aftale med en håndværker om, at give håndværkeren en hånd ved opstillingen, så du kun skal bruge én og ikke to håndværkere.

Mangler du en montør?  Kontakt os på info@kitchn.dk - vi kan måske hjælpe dig med en montør i dit område.

Grebsfrit gør-det-selv køkken


Monter køkkenet selv og spar rigtig mange penge

Er du derimod en dreven handyman, så er der bestemt ingen grund til, at du ikke skulle montere dit køkken selv. Alle vores elementer kan leveres både samlet eller usamlet, alt efter hvor meget du selv vil stå for. Så snart soklen er på plads er det let og hurtigt selv at montere vores køkkener, især hvis du har bestilt elementerne samlede. Vil du helst samle selv, tager det naturligvis lidt længere tid, men der er også penge at spare på denne løsning. Alt det der leveres usamlet fra Kitchn.dk bliver leveret med udførlige vejledninger, og ved eventuelle spørgsmål sidder vi klar på både mail, telefon og chat for at hjælpe.

Gør det selv - Idyllisk landkøkken


Gør det selv køkken der passer på målene

Noget af det vigtigste at huske når du skal igang med dit gør det selv køkken, er at få taget de korrekte mål INDEN du bestiller. Det lyder stensikkert MEGET indlysende, men alt for ofte ser vi eksempler på kunder, som har overset et indhug, en karm eller lignende og det kan blive en omstændig omgang at rette op på. Hvis du er i tvivl om målene, kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Du kan også få en montør ud og tage målene for dig, så du er på helt sikker grund.

Har du brug for en opmåling så kig Lige her..

Ved du hvilke køkkenskabe du skal bruge, kan du finde dem Lige her..

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven